Amopage

Slik installerer en Front Strut Bar

- Views 0
Advertisement

Slik installerer en Front Strut Bar


En front spankulere bar er en viktig ytelse del som øker kjøreegenskaper og styrepresisjon av et kjøretøy. Det er en lengde av metall, vanligvis laget av rund eller firkantet rør, som bolter til toppen av de fremre brak tårnene og går på tvers av motoren. Ved å knytte spankulere tårnene sammen, chassis flex og overflødig bevegelse fra styringsgruppen i svinger reduseres. En spankulere bar er vanligvis svært enkel å installere.

Du trenger

Socket sett og skralle

Open-fastnøkler

Marker

Bormaskin (noen biler)

borekroner

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Åpne frontdekselet for å få tilgang til de øvre spankulere tårnene på motorsiden. Rengjør spankulere tårn med et avfettingsmiddel og en ren, tørr klut. Ikke installer strut bar med bilen sitter på knekt. Det bør bli sittende på flat mark og på alle fire hjul.

Inspiser de øvre spankulere opp for å avgjøre om og hvor muttere eller bolter for de øvre struts er plassert. Noen biler vil ikke ha nøtter å bolte strut brace på med, i hvilket tilfelle hull må bores. Hvis det ikke er noen nøtter å bolte strut bar til, hopper du til trinn 8.

Fjern mutrene som holder den øverste staget til kroppen. Siden bilen ikke er opphengt med suspensjonen losses, er det ingen fare i å fjerne de øvre forbindelsesarmene nøtter.

Plasser strut mount over studs at nøttene var boltet til. Strut barer er laget spesielt for hvert program, så sørg for at du installerer den riktige strut bar.

teste forsiktig tilpasning av baren ved å senke panseret sakte inn i lukket posisjon for å se om det er noen interferens mellom panseret og strut bar. Hetten bør lukke uten problemer, og bør ikke bli tvunget opp på noen av hjørnene av strut bar.

Installer mutterne på staget bar og stram dem med en momentnøkkel til innstillingene som er beskrevet i instruksjonene som fulgte med strut brace.

Justere sentermutteren på bar (hvis det er justerbar) med en åpen fastnøkkel slik at baren spennes mot de to spankulere tårnene.

Plasser strut bar på plass på toppen av spankulere tårnene. Marker hvor hullene er med en markør. Ved hjelp av en elektrisk drill, nøye bore hull for strut bar bolter.

Bolt strut bar på plass med den medfølgende hardware. Noen spankulere barer vil bli installert med en bolt og en mutter; andre vil bli installert med en nutsert, som er en gjenget del som settes inn i de hull som ble boret. Strut bar blir så boltet på nutserts. Følg instruksjonene som fulgte med strut bar.

Test tilpasning av spankulere bar og hette; deretter prøvekjøre bilen. Pass på at det ikke er noen merkelige lyder skapt av strut bar og at styringen fungerer som den skal. Strut bar bør gjøre styringen føles mer presis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-front-strut-bar/ "

相关文章!
 • Slik installerer Jeep Wrangler Nerf Bars
  - 阅 0

  Jeep Wranglers er allerede voldsomme utseende biler, men med nerf bars Jeeper kan bli så mye mer stilig. Du kan installere disse trinn barer med noen få verktøy og forsyninger. Installere nerf barer selv kan spare deg for hundrevis av dollar som en b

 • Slik installerer en Pull-Up Bar i taket
  - 阅 1

  En pull-up bar, må kunne motstå høye vekter trekke i en vinkel nedover. Installere en pull-up bar med riktig støtte vil føre til skade på taket. Flere Pakkene er tilgjengelig for kjøp som inkluderer spesifikke installeringsinstruksjoner for tak og ve

 • Slik installerer en Front License Plate på en Mini Cooper Slik installerer en Front License Plate på en Mini Cooper
  - 阅 0

  Installere en front lisens plate på en Mini Cooper er ikke mer utfordrende enn å sette en på en SUV eller en Hummer. Det er en relativt enkel oppgave, men en sjåfør bør alltid sørge for at de er på en sikker måte. Erstatte dem gjennom en lokal DMV ko