Amopage

Slik installerer en drivstoffpumpe på en 2002 Kia Rio

- Views 0
Advertisement

2002 Kia Rio er en økonomisk bil som får god gass kjørelengde. En av komponentene i drivstoffsystemet som hjelper med å få den store kjørelengde er drivstoffpumpen montert i bensintanken. Denne pumpen er kritisk til drivstoffinnsprøytingssystemet, og når det begynner å sette ut inkonsekvent trykk eller når det svikter helt, vil bilen begynne å ha tomgang problemer eller ikke kan være i stand til å kjøre i det hele tatt. Fikse problemet betyr å erstatte bensinpumpen, noe som kan gjøres i omtrent en time.

Du trenger

Fastnøkkel sett

3/8-inch skralle og socket sett

Tang

Utskifting bensinpumpe

Utskifting tetningsringen

Bruksanvisning

Åpne opp bakdørene, og nå i mellom sømmen mellom toppen av baksetet og bunnen. Unbolt lavere seteputen fra kabinettet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Trekk bunnen pute bort fra chassiset og sette den utenfor kjøretøyet.

Åpne gass døren og ta ut gasskappe. Unbolt sølv drivstoffpumpedekselet fra kabinettet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Trekk den elektriske tilkoblingen til drivstoffpumpe med hendene. Sett nøkkelen i tenningen og forsøk å starte bilen. Hvis det begynner, la den gå til motoren dør. Så fjern nøkkelen fra tenningen.

Koble drivstoffslangen forbindelser til bensinpumpen, ved hjelp av en tang. Trekk deretter drivstoffpumpen og braketten ut av gasstanken. Trekk lager forsegling av gasstanken med hendene. Sett en erstatning tetningen på tanken, og deretter installere erstatning bensinpumpe i tanken. Koble drivstoffledningene til drivstoffpumpen, ved hjelp av tang.

Koble den elektriske tilkoblingen til bensinpumpen, ved hjelp av hendene. Deretter bolt sølv dekselet til kabinettet med 3/8-inch skralle og socket. Sett på bakre seteputen, med skralle.

Hint

Ikke røyk eller har en åpen flamme i nærheten mens du arbeider på drivstoffsystemet av et kjøretøy. Hvis du gjør det, risikerer du forårsaker en brann og skade deg selv og bilen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-drivstoffpumpe-pa-en-2002-kia-rio/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Startmotoren for en 2002 Kia Rio
  - 阅 0

  2002 Kia Rio, med sin 1,5-liters motor, har en forrett montert lavt på førersiden av motoren. I produksjon siden 2000, har Rio gått gjennom et par endringer. De 2000 til 2005 modell år var første generasjon biler, mens 2006 og senere er andre generas

 • Slik installerer en drivstoffpumpe på en 2002 Explorer
  - 阅 0

  I likhet med mange innsprøytning av kjøretøyer, har 2002 Ford Explorer en høytrykksbrennstoffpumpeenheten montert i tanken for å levere drivstoff til drivstoffinnsprøytning. Den modulære konstruksjon av denne sammenstilling hindrer brensel skvulping,

 • Slik installerer en drivstoffpumpe på en 2002 Chevy Duramax
  - 阅 0

  Hvis bensinpumpen går dårlig på Chevy Duramax, lastebilen rett og slett ikke vil kjøre. Problemet kan starte med lastebil i perioder ikke fungerer, men det vil etterhvert slutte å fungere helt, grunnstøting lastebilen hvor det kan være på den tiden.