Amopage

Slik installerer en Charter Cable Box

- Views 0
Advertisement

Slik installerer en Charter Cable Box


Charter Kabel eies av Charter Communications, en Internett, telefon og TV-leverandøren. Sine TV-tjenester inkluderer grunnleggende kabel-TV, HD-alternativer, On Demand filmer og TV-programmer og eksklusive sportskanaler. For å bruke Charter Kabel i hjemmet ditt, må en kabelboks skal installeres. Kabelboksen fungerer som TV-apparatet mottaker. Baksiden av mottakeren har et antall åpninger som må kobles til forskjellige anordninger for at kabelen skal fungere skikkelig. En manuell skisserte installasjonen av Charter Kabel er tilgjengelig på nettet.

Hooking Up Your Charter Cable Box

Skru koaksialkabel inn i stikkontakten. Koble den samme kabelen til den digitale mottakeren porten "Kabel inn."

Ta den røde RCA-kabel og koble den fra den røde "Audio Out" porten på mottakeren til den røde porten på TV-en. Ta den hvite RCA-kabel og koble den fra den hvite "Audio In" porten på mottakeren til den hvite porten på TV-en. Koble den siste RCA-kabel, som er gul, fra "Video Out" porten på mottakeren til den gule porten på TV-en.

Plugg både TV-mottakeren og inn i et ledig strømuttak. Slå på alle enheter. Bruk menyen tilgjengelig via TV-ens fjernkontroll for å velge de riktige portene for hver kabel.

Aktiver mottakeren. For å gjøre dette, ring 888-GET-CHARTER (888-438-2427). Bekreft ditt hjem telefonnummer, eller antall registrert til kontoen. Trykk 3 for "Teknisk support" når du blir bedt. Når du hører opptaket med en liste over valg innenfor den valgmenyen, trykk på 1 for å tilbakestille kabel omformer boksen. Lytt til omformeren oppdateringsmeldingen og legg på.

Hint

Charter Kabel teknisk støtte er tilgjengelig både online og over telefon. Tilgang til støtte på Internett, gå til myaccount.charter.com og gå til kundestøtte. For å snakke med en levende medlem av teknisk støtte, kan du ringe gratisnummer på 888-438-2427.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-charter-cable-box/ "

相关文章!
 • Er det vanskelig å selvbetjent installere en HD Cable Box? Er det vanskelig å selvbetjent installere en HD Cable Box?
  - 阅 0

  Self-installasjon HD kabel-boksen kits effektivisere installasjonsprosessen, og er en rask måte å spare penger på installasjonskostnader. Pakkene inkluderer instruksjoner for å lede deg gjennom prosessen og krever bare en forståelse av kabler. Du kan

 • Hvordan Koble en Charter Cable Box
  - 阅 0

  Kanskje du koblet din Charter kabelboks til å male et rom, satt opp nye møbler, eller fordi du flyttet. Uansett årsak var, nå ønsker å koble kabelen boksen. Det er ikke nødvendig å ringe en Charter tekniker for å utføre denne oppgaven for deg; med mi

 • Slik installerer en elektrisk vifte Box Slik installerer en elektrisk vifte Box
  - 阅 0

  Installere en fan boksen er nødvendig på grunn av vekten av en takvifte. Det finnes to typer vifte bokser tilgjengelig. Man monterer en ekspanderbar metall arm som strekker seg inn i takbjelkene. Den andre typen mounts til bjelke. Begge typer krever