Amopage

Slik installerer en Brake Lysbryter på en Golf Cart

- Views 0
Advertisement

Slik installerer en Brake Lysbryter på en Golf Cart


Golfbil er blitt et stadig mer attraktive transportmidler i varmere klima over hele sør og vest. Folk har likte å ta sine vogner gjennom lokalsamfunn og ned småby gatene i flere år nå. På grunn av behovet for sikkerhet mens du betjener motoriserte kjøretøy, uansett størrelse, er et bremselys viktig og lurt å installere.

Du trenger

5/16 tommer borkronen

5/32-tommers borekronen

Baklys satt med bryteren, montering sele og 36 volt-12 volt konvertering evne

Bore

Nøtt

vaskemaskin

strips

Bruksanvisning

 • 1

Marker flekker på baksiden av golfbil der du ønsker at bremselysene å være. Instruksjonene som følger med halen lyspakke bør indikere foreslo montering steder. Bor i markeringene 5/12-tommers boret med.

2

Skyv belysning ledninger gjennom hullene og monter dem med strips langs undersiden av golf cart ramme. Hold ledningene høy og vekk fra dekkene. Batteriet er plassert under setene, så bare montere ledninger ned til der setene er plassert.

3

Skru monterings sele på den ytre iden av golfbil. Dette kan være ett stykke eller to mindre stykker, avhengig av settet. Sett lysene i selen ved å klikke dem på plass.

4

Bor et hull 5/32-inch boret inn i dashbordet panelet i golf cart med. Slip lysbryter ledningen inn i hullet og skru ned bryteren med en mutter og skive på undersiden av instrumentpanelet. Trekk bryteren ledningen tilbake til halen lys wire og koble dem via et blunk. Settet er forberedt slik at ledningene klikker sammen for å danne en forbindelse.

5

Åpne setet for å få tilgang til batteriet og løft åpne batterilokket. Plasser den negative ledning fra lys mot en åpen skrue i den negative panel av batteriet. Koble den positive ledning fra lys mot en tilsvarende åpen skrue i den positive panel av batteriet.

Hint

Den 36 volt-12 volts omformer er nødvendig fordi de fleste kommersielle golfbiler ikke er utstyrt med en sikringsboksen. Dette redusering vil tjene som sikring omformer for batteriet.

Etter å ha koblet en ledning til batteriet, unngå å berøre den eksponerte ledningen til den motsatte pol. Kablene kan gnist med mindre du holde positive og negative separert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-brake-lysbryter-pa-en-golf-cart/ "

相关文章!
 • Slik installerer en Brake Lysbryter i en 1999 Chevy Suburban Slik installerer en Brake Lysbryter i en 1999 Chevy Suburban
  - 阅 1

  Riktig installere en bremse lysbryter på en 1999 Chevy Suburban vil forbedre din fred i sinnet mens du kjører vite at du umiddelbart varsle andre bilister når du bremser. Bryteren lukkes når bremsepedalen armen presser ned på knappen øverst på bryter

 • Slik installerer en Spenning Reducer på en Golf Cart
  - 阅 0

  De fleste golfbiler slipper ut 36 eller 48 volt. En spenning redusering tillater spenningen fra hele batteriet for å bli redusert til 12 volt. Dette gjør at den elektriske belastning som kommer fra tilbehør for å være jevnt tatt fra hver av de seks b

 • Slik installerer en Brake Lysbryter på en 1994 GMC Slik installerer en Brake Lysbryter på en 1994 GMC
  - 阅 0

  Bremselysene på bilen er laget for å advare driverne bak deg at bilen vil være å senke farten eller stoppe. De fleste GMC lastebiler er utstyrt med tre bremselys - to lavere baklys og et tak bremse lys, noen ganger kalt "Cyclops". Bremsen lysbry