Amopage

Slik installerer en bilradio i en Nissan Pickup

- Views 0
Advertisement

Slik installerer en bilradio i en Nissan Pickup


Installere en stereo pleide å være en komplisert oppgave, med massevis av lodding, wire-sondering og utdannet gjetting. I dag er det mye enklere, med ettermarkedet dashbord kits og ledningsnett gjør jobben nesten rudimentære. Det fortsatt kan være skremmende for den nye installasjonsprogrammet, men det er ikke en uoverkommelig oppgave hvis du håndtere det systematisk. I dette tilfelle er prosjektet kjøretøyet en 2008 Nissan Frontier, men prosessen er lignende for andre kjøretøyer i tillegg.

Du trenger

Phillips-skrutrekker

Flat skrutrekker

Kjøretøyspesifikke dashbord kit

Kjøretøyspesifikke ledningsnettet

Blå rumpe kontakter

Avbitertang

Wire Presser

sideavbitere

Aftermarket stereo

Bruksanvisning

Trekk skuffen over radio mot deg, og slipper klippene fra dashbordet i prosessen, og sett den til side. Ta av Phillips-skruer under skuffen, ved hjelp av Phillips-skrutrekker.

Trekk radio rammen mot deg for å løsne klipsene holder den til dashbordet. Koble eventuelle ledninger fra baksiden av rammen, og deretter fjerne rammen fra lastebilen. Skru på radioen fra dashbordet, ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk radioen ut av dashbordet, og koble ledningsnettet og antenneledningen fra baksiden av dekk.

Trekk metall bur som kommer med ettermarkedet stereo av stereo, og sette det inn i bilen spesifikke dash kit, med flat skrutrekker til å skyve metalltappene mot kit. Skyv ettermarkedet stereo inn i buret til den klikker på plass.

Strip 1/4 tommers av enden av hver ledning på kjøretøyspesifikke ledningsnettet, ved hjelp av wire strippere. Crimp en blå rumpe-kontakt på hver bare wire, ved hjelp av wire crimpers. Strip 1/4 tommers av enden av hver ledning på selen som kommer med ettermarkedet stereo. Match opp de tilsvarende fargekodede ledninger på hver sele, og crimp dem sammen med wire crimpers.

Plugg sele på baksiden av ettermarkedet stereo, og koble den andre enden inn i ledningsnettet fra dashbordet i bilen. Plugg antennekabelen i baksiden av stereo. Bolt bilspesifikke dash kit inn i dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker.

Monter dashbordet i motsatt rekkefølge av demontering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-en-bilradio-i-en-nissan-pickup/ "

相关文章!
 • Slik installerer en vannpumpe i en Nissan Altima
  - 阅 0

  Selv de mest drivstoffeffektive biler kan overopphetes som de nær 100 000 mile merke. Noen gjør det enda raskere, avhengig av førerens vaner bak rattet. Overoppheting og kjølevæskelekkasje fra motor er tegn på at din Nissan Altima vannpumpen har svik

 • Slik fjerner Dash av en 1995 Nissan Pickup Slik fjerner Dash av en 1995 Nissan Pickup
  - 阅 0

  Du kan fjerne dashbordet fra 1995 Nissan pickup rett fra hjemmet, spare deg en tur til din mekaniker. Det er en tidkrevende jobb, men det krever bare noen få enkle verktøy som du sikkert allerede har på hånden, eller som du kan kjøpe fra en auto dele

 • Slik fjerner Starter Fra en 1993 Nissan Pickup
  - 阅 2

  Starteren i en 1993 Nissan lastebil ligger gjemt mellom klokkehus og eksosmanifolden på den høyre side av kjøretøyet. I motsetning til lastebiler som har lett tilgjengelige startere, er starteren på Nissan vanskeligere å fjerne. Flere deler, slik som