Amopage

Slik installerer du et Toto Toalett

- Views 1
Advertisement

Toto produserer en rekke forskjellige toaletter som vil passe inn med omtrent alle bad innredning. De har både en og to stykke modeller og flere lave flush modeller som er lett på miljøet. En ting å merke seg om å installere en Toto toalett er at noen modeller leveres med en spesiell PVC utløpsrør som må installeres før du plasserer toalettet.

Du trenger

Toto toalett

Målebånd

Drill og bit

Wrench

Wax ring

Skrujern

Rørlegger er kitt

Rørlegger er tape

caulk

Toto Toaletter Uten PVC Outlet

Sørg for at avløp faller innenfor Toto toalett krav som skissert av produsenten. Midten av skapet flens på enkelte Toto modeller, for eksempel, må være 12 inches unna veggen.

Sett flensboltene inn i flensen.

Snu bollen over slik at lokket er vendt mot bakken. Anvende voks ring til utløpet av toalettet. Påfør et tynt perle av rørlegger er kitt langs undersiden av bollen.

Rett skålen slik at lokket er vendt opp igjen. Sakte senke bollen over flensen utløp. Dette er utfordrende fordi du også må sørge for at flensboltene rote opp gjennom hullene i bunnen av bollen. Ha en assistent hjelpe deg.

Trykk forsiktig ned på bollen å komprimere segl på plass.

Sett de plast- og metallskiver på flensboltene. Skru på mutteren for hånd. Stram den med én omdreining av skiftenøkkelen. Gjør det samme til bolten på den andre siden.

Fest tank til toppen av bollen. Sørg for at kjeglen pakningen sitter på plass på baksiden av bollen. Slipp tank skruer og skiver gjennom hullene i bunnen av tanken, slik at de rote gjennom bunnen. Stram disse for hånd, og deretter en tur med skiftenøkkelen som du gjorde med boltene på bunnen. På ett stykke Toto toaletter, for eksempel UltraMax, er ikke dette trinnet nødvendig.

Pakk tanken innløp med rørlegger er tape. Fest inntaksslangen og stram det med skrunøkkelen.

Slå på vann og la tanken å fylle.

Spyl toalettet og se etter lekkasjer. Caulk rundt den nederste kanten.

Toto toaletter med en PVC Outlet

Bor hull for å installere monteringsbrakettene som er angitt i bruksanvisningen. Bredden av borkronen man bruker varierer, avhengig av gulvmateriale hvor toalettet skal installeres.

Sett de to boltene inn i skapet flens.

Snu PVC stikkontakt, slik at det er opp ned. Trykk på voks ring godt inn i området rundt åpningen.

Juster PVC stikkontakt, slik at det linjer med skapet flens i gulvet. Trykk den godt ned for å komprimere voks segl. Stram boltene på flensen. Fest baksiden av PVC-rør til monteringsbrakettene.

Installer toalett over flensen. Du må sørge for at uttaket på baksiden av bollen passer inn i gummipakningen på PVC utløp.

Fest Toto toalett til monteringsbrakettene. Bytt ut adkomstdeksler for skruene når du er ferdig.

Pakk vanninntak med rørlegger er tape. Fest inntaksslangen.

Slå på vann og la på toalettet for å fylle. Skyll og se etter lekkasjer.

Caulk rundt bunnen av toalettet.

Hint

Punktene ovenfor er bare en retningslinje. Følg alltid bruksanvisningen som fulgte med Toto toalett modell.

La voksen ringen for å komme til romtemperatur før du installerer. Dette vil gjøre det lettere å komprimere.

Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr ved bruk av elektroverktøy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-du-et-toto-toalett/ "

相关文章!
 • Slik installerer du et Toto Toalett Håndtak
  - 阅 0

  Erstatte toalett håndtaket er en enkel og rask prosess. Du kan også spare penger ved å gjøre det selv i stedet for å ansette en rørlegger. Pass på når du får en erstatning håndtak som det er riktig del til din spesielle Toto toalett. Det finnes forsk

 • Slik installerer en backer Rundt Toalett Flens Slik installerer en backer Rundt Toalett Flens
  - 阅 0

  Installere backer rundt et toalett flens er en enkel oppgave, men det vil ta litt tid å gjøre det på riktig måte. Ikke rush gjennom det, med mindre du har ekstra biter av backer på hånden. Og ikke bli skremt av behovet for å kutte et rundt hull i et

 • Slik installerer en Rear-Outlet Toalett
  - 阅 0

  Bakoverutløps toaletter skylle avfallet ut av beholderen gjennom en bakovervendt tilkobling snarere enn en nedadrettet ett. Disse typer toaletter blir ofte brukt i Europa og Storbritannia, hvor kloakken vannrør er vanligvis fast på utsiden av husene.