Amopage

Slik installerer du en båt Styrekabel

- Views 0
Advertisement

Slik installerer du en båt Styrekabel


Akkurat som en bil krever hele styresystemet skal fungere på riktig måte for å unngå potensielle dødelige ulykker, så gjør styresystemet på en båt som er på river. Ikke bare bør du inspisere styrekabel for mulig rust hver tredje måned eller så, men du bør også sjekke styresystemet når du føler tetthet eller nøling i hjulet. De fleste problemer i båtens vil være på grunn av en sviktende kabel, så ikke sette din båtliv på baksiden brenner; installere en båt styrekabel krever bare et ekstra sett med hender.

Du trenger

Assistent

pipenøkkel

Møbeltapetsering deksel

Ny styrekabel

Bruksanvisning

Trekk opp båtens gulvbordet for å avsløre tørklær, den gamle styrekabel og drivakselen. Skill styrekabel fra toppen av båtens glassfiber, tre eller metall ror (stammen som styrer banen i båten). Følg den gamle kabelen banen med øynene og hendene før du er godt forbi ski skap og bensin tank og ta den andre enden på styrekabelen er koblet til skroget av båten.

Fjerne bolten fra veggen av festeanordningen som ser ut som en bue med en pipenøkkel for å gjøre plass for å fortsette arbeidet med å fjerne styrekabelen. Trekk båtens ror armen mot kroppen din. Skru av sentermutter på styre tilkobling og fra toppen bolt.

Flytt hånden knapp eller spak, slik at du kan flytte førersetet så langt tilbake som det kan gå. Få på knærne og krype under båten dashbord. Finn den lange rektangulære bar (rack-and-pinion montasje) koblet til rattstammen med fire små bolter. Hold fjerne disse skruene med en skiftenøkkel til forsamlingen brikke faller av.

Fjern hindringer som er i veien, slik som kickboard, varmeapparat eller radioutstyr, slik at du kan se den gamle styrekabelen når den passerer gjennom skroget på båten. Dekk til møbeltrekk og teppe i båten for å holde olje og fett av. Spør hjelper å trekke den gamle styrekabelen til den er ledig når du er midt guiding den delen bort fra andre områder av båten.

Sammenligne den nye styrekabelen med gamle styrekabelen sørge for at de passer. Mate den nye kabelen gjennom de samme stedene som du gjorde fjerningen. Sett på styreenheten og ror. Installer kickboard, varmeapparat, annet tilbehør og deler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-du-en-bat-styrekabel/ "

相关文章!
 • Slik installerer en elektrisk båt Winch Slik installerer en elektrisk båt Winch
  - 阅 0

  Du gjør deg selv en tjeneste når du installerer en elektrisk båt vinsj. Hvis du har brukt for mye tid sveiven på at manuell vinsj foran på tilhengeren, kan du til slutt bestemmer at "noe mĺ gi." Ved å erstatte en hånd-cranked vinsj med en elektr

 • Slik installerer Snaps på Båt lerret Slik installerer Snaps på Båt lerret
  - 阅 0

  Canvas omsorg og reparasjon, lenge en del av den profesjonelle sjømannens lager-in-handel, kommer godt med for alle båtfolk. Canvas båt dekker, lys dekker og bimini topper - enten laget av bomull lerret eller en av de nyere syntetiske - er ofte holde

 • Slik installerer en Pontoon båt Stereo Slik installerer en Pontoon båt Stereo
  - 阅 1

  Mange båtfolk nyte komforten av en pontong båt. Pontoon båter har store åpne områder som gjør det enkelt å flytte om. Stereo er en praktisk ønsket av de fleste pontoon båteiere. En pontoon båt stereo installasjonen er nesten det samme som enhver båt