Amopage

Slik installerer du en 16-Foot Double-Drive Chain Link Gate

- Views 0
Advertisement

Installere en kjede-link gjerdet er et praktisk prosjekt mange huseiere takle å legge hunden løper, lekeområder eller hele yards. Når alle innleggene er satt og kjedet linken strukket maske, er det bare en ting igjen å gjøre - henge portene. Hengende en 16-fots, double-stasjonen gate kan være en skremmende avslutning på et enkelt prosjekt. Frykt ikke! Hvis du klarte å installere en hel kjede-link gjerde system sammen hagen din omkrets, henger en dobbel gate bør utgjøre noen reell utfordring.

Du trenger

Nivå

Målebånd

4 innlegg hengsler

8 bolter

Pipenøkkel nøkkel~~POS=HEADCOMP

4 ramme hengsler

Skrap 2-tommers med 4-tommers trelast

Fork låsen og krage montering

Bruksanvisning

 • 1

Bestem hvilken side av oppkjørselen er det høyeste ved hjelp av et nivå. Lå nivået over terskelen der doble portene vil bli installert, og deretter se boblen. Begynn din gate installere på siden av boblen sin reise, er dette den siden hvor gate vil være nærmest bakken. Start fra hvilken side du foretrekke hvis boblen er i sentrum.

2

Slip et innlegg hengsel på høyere post, ca 8 inches fra toppen, med pinnen vendt ned. Skru det fast med bolten. Gjenta for den lavere stilling hengslene, men sørg for at pinnen vender oppover.

3

Fest rammen hengsler til porten ramme, stramme boltene for hånd, slik at de kan justeres enkelt. Legg den 2-tommers med 4-tommers skrap trelast i terskelen og stå porten opp på den. Guide den øvre rammen hengslet på den øvre post pinnen og skru den ned. Gjenta for den nedre hengselen. Ta av trelast og sjekk sving på porten for å sikre at det åpnes og lukkes korrekt.

4

Gjenta trinn 2 og 3 for den andre porten på et nivå oppkjørselen. Legg til ekstra shimsingen materiale under porten når du installerer gate hengsler hvis oppkjørselen din er ikke i vater. Sørg for at bunnen av de to portene er selv før du strammer boltene helt.

5

Fest gaffel låsen og krage forsamlingen til porten av ditt valg ved å fjerne maskinvare fra kragen, deretter klem den over røret på porten. Stram maskinvaren før testing at låsen vil bevege seg fritt. Stram kragen helt ned når du er fornøyd med plasseringen.

Hint

Hvis du installerer en dobbel-stasjon gate i en bakke, kan du også installere et senter stopp og slippe stang for å hjelpe holde porten lukket. Bor eller grave et hull i oppkjørselen mellom de to portene størrelsen på prefabrikkerte sentrum stopper, sement den på plass og installere rullestang på en av driv portene i henhold til pakken instruksjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-du-en-16-foot-double-drive-chain-link-gate/ "

相关文章!
 • Slik installerer en tredjeparts SCSI eller RAID Driver
  - 阅 0

  Mange ganger maskinvarekonfigurasjoner inkludert RAID og SCSI krever drivere for å bli installert før en Windows-installasjon for at Windows for å konfigurere disken eller diskene riktig. Uten riktig installasjon av drivere for disse teknologiene vil

 • Slik installerer en Chain Link Gate til et eksisterende Wood innlegg Slik installerer en Chain Link Gate til et eksisterende Wood innlegg
  - 阅 0

  Montering av en nettinggjerdet porten på et stående tre-port innlegget er en enkel jobb, ved hjelp av passende maskinvare. Chain link gjerde porter vanligvis krever to hengsler. En hengsel er montert under toppskinnen av porten og den andre like over

 • Slik installerer Chain Link Gates Slik installerer Chain Link Gates
  - 阅 0

  Hvis du bygger et kjettinggjerde, portene er ikke bare praktiske funksjoner, de er de enkleste utgangspunkt for installasjon. Innleggene vil bli fordelt helt riktig å passe portene hvis du setter gate innlegg, henge portene og legge låsen innleggene