Amopage

Slik installerer Dekorative speil kleshengere

- Views 0
Advertisement

Slik installerer Dekorative speil kleshengere


Dekorative speil kommer i alle tenkelige former, inkludert rektangulære, runde, ovale, hjerteformet og abstrakte konfigurasjoner. Mange er skrå eller kamskjell kanter. Noen vil ikke være lett innrammet og utforming kan avlede oppmerksomheten fra skjønnheten av mange dekorative speil. En unframed speil krever dedikert maskinvare for montering på vegg. Noen varianter av speilmonteringsutstyr skjule skruene bak speilet. Installasjonen er litt mer komplisert enn å bruke tradisjonelle speil maskinvaren, men kan oppnås ved hjelp av vanlig snekkerverktøy.

Du trenger

Speil

Monteringsutstyr (speil klipp)

Målebånd

markør tørr-slette

maskeringstape

Chalk blyant

Bor borekrone med

Skrujern

skruer

veggankre

Bruksanvisning

 • 1

Velg posisjonen på veggen for montering av speil.

2

Fjern monteringsutstyr fra det pakking og lese produsentens instruksjoner, hvis inkludert. Vanligvis monteringsutstyr leveres i pakker inkludert fire klipp, skruer og veggfester. To klemmene støtter undersiden av speilet og to klips hold øverst til veggen.

3

Plasser klipsene på speilet. For nøyaktighet, bruk et målebånd og en tørr-slette markør for å måle og merke klippet posisjoner. For å hindre at speilet fra wobbling sideveis, bør klemmene plasseres på den laterale 1/4 av speilet. Når klippene er i ønsket posisjon, sikkert tape dem til speilet.

4

Hold speil på veggen der du ønsker å henge den. Få hjelp hvis speilet er stort. Med en kritt blyant, spore rundt utsiden av speil kleshengere. Hvis skruehullet i festeanordningene vil være på utsiden av speilet, merker hullene, så vel. Nøye ta speilet på veggen og sett det til side på et sikkert sted.

5

Fjern tapen og speil klipp. Hvis skruehullene i klippene vil være bak speilet, når montert, måle avstanden fra kanten av klippet til hullet og overføre målingen til veggen, som markerer posisjonen til skruehullene.

6

Bor hull i veggen for å godta veggankrene. Sett veggankrene flush med veggen. Ved hjelp av skruer og en skrutrekker, montere bunnspeil klipp til veggen først. Hvis skruene på speilet klipp er å være utenfor speilet, sette speilet på plass på veggen, som støttes av de nederste speil klipp. Holder speilet på plass, fester de øvre klipp til veggen, fester speilet på plass.

7

Monter alle fire klipp før du setter speilet på plass på veggen om skruene på speilet klipp vil bli skjult bak speilet. Plasser speil på veggen, som støttes av de nederste klipp. Hold dekorative del av de øvre klipp, skyv oppover, deretter plassere speil i flukt med veggen. Senk forsiktig fjærbelastet klips, ved hjelp av forsiktighet for å unngå chipping speilet.

Hint

Hvis du bruker spesialiserte festeanordningene med skjulte skruer, de for toppen av speilet er fjærbelastet klipp. Sørg for å montere dem i riktige posisjoner.

Ikke bruk en skrumaskiner for montering av speil klipp, spesielt hvis speilet er allerede plassert på veggen. Utilsiktet overdreven kraft kunne bryte speilet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-dekorative-speil-kleshengere/ "

相关文章!
 • Slik installerer Motorsykkel Speil Slik installerer Motorsykkel Speil
  - 阅 0

  Installere motorsykkel speil er enkelt å gjøre. Når du har riktig motorsykkel speil alt du trenger er riktig størrelse skiftenøkkel. Det viktigste trinnet i installasjonen av speil er å sørge for at den er riktig plassert slik at når du rir på motors

 • Slik installerer dekorative fliser Borders Slik installerer dekorative fliser Borders
  - 阅 0

  En dekorativ flis grensen kan legge til detaljer og stil til ethvert rom. Enten du bruker en flis grensen av det samme materialet som flisene du grenser eller blande materialer som keramikk og glass for å skape ditt eget utseende, kan grensene forbed

 • Slik installerer Dekorative Rock på yttervegg Slik installerer Dekorative Rock på yttervegg
  - 阅 0

  Det finnes en rekke dekorative steiner som kan brukes til yttervegger. Selv om det er mange alternativer, dekorative steinskallfasetter er den enkleste og mest økonomiske. Mange skallfasetter har en sjenerøs garanti, vanligvis fem til 10 år, men har