Amopage

Slik installerer Deck rekkverksstolper

- Views 17
Advertisement

Slik installerer Deck rekkverksstolper


Når du planlegger en kortstokk rail, sørge for at du har en solid struktur som vil ta opptil 200 lb av ytre press. De fleste byggeforskrifter krever en minimum høyde på 36 inches-høyere er OK-og en avstand på mellom 4 og 6 fot mellom innlegg, hvor innleggene er 4 inches med 4 inches. Innlegg kan bli "sett" sikkert på en ferdig dekk, med eller uten en hjelper, ved hjelp av en av flere typer legg ankere tilgjengelig til enhver jernvarehandel.

Du trenger

4 av 4 innlegg kuttet til høyden på det planlagte rekkverk

4 av 4 legg anker-1 per post

2 1/2-tommers-lange treskruer-8 per post

Store stjerneskrutrekker

Vater

Teip

Målebånd

stor spiker

Bruksanvisning

 • 1

Mål lengden og bredden på dekk og beregne om sidene er delelig med fire, fem eller seks eller i det minste nær en av disse.

2

Bruk denne informasjonen til å bestemme hvor langt fra hverandre for å plassere innlegg. For eksempel kan en 10 med 15-fots dekk har innlegg 5 fot fra hverandre og ser balansert med alle innleggene fordelt jevnt. En 8 av 16-fots dekk ville se bra ut med innlegg satt 4 fot fra hverandre.

3

Bruk informasjonen fra trinn 2 for å beregne antall innlegg du trenger.

4

Ta en spiker og et målebånd og lage riper i midtpunktet av hvor hvert innlegg skal være.

5

Lag en andre ripe på hvert punkt for å vise nøyaktig avstand fra dekk kanten som du vil innleggene dine å sitte. Lag to kant merker i hvert hjørne, siden du vil ønske innleggene dine til torget med begge de tilstøtende kanter.

6

Sentrere et innlegg anker over en av dine merker på dekk og justere den ene siden av det med kanten mark.

7

Feste ankeret til dekk med fire skruer og Phillip skrutrekker, som driver skruene vertikalt gjennom fire hull produsentens laget i bunnen av ankeret. Når du er ferdig, bør ankeret være solid på plass med ingen bevegelse.

8

Plasser den nedre enden av en post inne i boksen dannet av anker og hold den vertikalt nivå som mulig. Hvis du ikke har en hjelper, kan du tape vater til side av stolpen og konsultere det mens du arbeider.

9

Plasser fire skruer inn i produsentens hullene på metall surround som nå kopper på bunnen av innlegget.

10

Juster stillingen for vertikal retthet som du plasserer og stramme skruene horisontalt inn i treet.

11

Gjenta trinn 6 til 10 for hvert innlegg før de er alle på plass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-deck-rekkverksstolper/ "

相关文章!
 • Slik installerer Deck Boards
  - 阅 4

  Dekks styrene er den største delen av en kortstokk og den delen som dine gjester vil merke det mest, så ta vare å installere dem på riktig måte. Installer dekk styrene parallelt med huset eller på skrå. Angles ta mer arbeid, men arbeidet går raskt og

 • Slik installerer Deck Rails til Concrete Slik installerer Deck Rails til Concrete
  - 阅 4

  Feste dekkskinner til betong er ikke en komplisert prosess, men krever at du tenke nøye gjennom trinnene som kommer før du bolt dekk skinnene på plass. Deck rekkverk, enten det er laget av tre, metall eller plast, er bygget i seksjoner som begynner o

 • Slik installerer Deck Tepper på Behandlet Plywood
  - 阅 4

  Installere innendørs-utendørs tepper på dekk er en ganske rett-frem prosess. Heldigvis, alternativene for utendørs tepper er bedre enn de pleide å være, noe som gir deg flere fargealternativer enn den vanlige "gressgrønn." Velge riktig produkt f