Amopage

Slik installerer Cedar Landscape Kanter

- Views 0
Advertisement

Slik installerer Cedar Landscape Kanter


Installere en hage seng, Paver banen eller andre landskaps tillegg kan legge til attraktivitet din hage eller plen. Når en hage er plantet ved siden av en plen, må du kanskje definere separate områder. Liggende kanter kan skape en klar barriere mellom tun og hage områder, og bruke sedertre kanter kan legge til en rustikk og naturlig stil til landskapsarbeid design.

Du trenger

flat spade

Cedar kanter stykker

Wooden stakes

Slegge

Hammer

Nails

Bruksanvisning

Grav en grøft med en flat spade bredden på sedertre stykker. Avhengig av stilen du velger, kan du begrave tre stykker helt eller la noen av de tre synlige. Grave grøft til riktig dybde for ditt valg.

Sett din første sedertre kortet på plass i grøften. Om nødvendig kan tilbakefylling av grøften lett med noen av jordsmonnet fjernes tidligere for å holde sedertre brettet på plass. Sett neste bord slik at det grensar til det første. Fortsett til du har installert hele kanter.

Line opp en 1-fot lange tre stake med kanten av den første sedertre styret. Kjør denne innsatsen direkte ned i bakken med en slegge før det sitter en tomme under den øverste kanten av brettet. Gjenta installerer disse stakes hver 5 fot langs kanter.

Hammer lange negler gjennom innsatsen og inn i styrene for å sikre kanter i sin stående posisjon. Installer to til tre spiker i hver stake og bord. Disse stakes hindre at bordene skiftende med endringer jord.

Hint

Når grave din grøft, husk at treplater er rette. Hvis du trenger å jobbe i kurver, grave ut en lang litt-buede grøft som gjør at styrene for å lage en myk kurve.

Cedar naturlig motstår råte og forvitring, men vil etter hvert slites ned. Søk tre leverandører for trykkbehandlet sedertre stykker. Disse tre stykker motstå råte og forvitring lenger enn ubehandlede stykker.

Hvis du begrave mer enn halvparten av sedertre stykker under bakken, kan det hende du ikke trenger tre innsatsen for å holde kanter på plass.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-installerer-cedar-landscape-kanter/ "

相关文章!
 • Slik installerer Plastic Landscape Kanter Slik installerer Plastic Landscape Kanter
  - 阅 0

  Det er ikke å komme rundt det: hagearbeid er arbeid, men å installere plast landskapet kanter rundt trær eller blomsterbed ikke bare gir verftet en ryddig og polert utseende, det også kutter ned på fremtiden verftet arbeid ved å minimere spredning av

 • Slik installerer Brick Landscape Kanter Slik installerer Brick Landscape Kanter
  - 阅 2

  Brick landskapet kanter definerer og skiller funksjoner gjennom en hage eller gårdsplass, noe som gir en visuell barriere for å hindre foten trafikk og hjelpe trekke øyet til hage knutepunkter. Kanter kan gjøres med nye murstein, bergede murstein ell

 • Slik installerer Stone Landscape Kanter Slik installerer Stone Landscape Kanter
  - 阅 0

  Hvis umiddelbar dempe klage er det du leter etter, kan du installere stein kanter rundt eiendommen din for å visuelt definere dine planting senger. Kanter ikke bare gir et rent, ferdig utseende til landskaps, men det bidrar til å holde uønsket gress