Amopage

Slik importerer tekst i Dreamweaver

- Views 0
Advertisement

Konvertere tekst fra ett program til et annet program kan føre til blandede resultater, men Dreamweaver gjør det enkelt. Import av tekst betyr ganske enkelt at du har med tekst fra et annet program og la ballen inn i Dreamweaver. Dreamweaver har fire alternativer, slik at du enkelt kan importere Word-dokumenter, Excel-dokumenter, XML-filer og tabelldata.

Du trenger

Dreamweaver

Bruksanvisning

Åpne Dreamweaver, Start en ny tomt HTML-dokument ved å velge "HTML" under "Ny" på innføring velkomstbildet.

Velg "File" -menyen, velg "Import" og velg deretter hvor du vil importere teksten. Hvis du ønsker å importere tekst fra et Word-dokument, klikk på "Word-dokument" for å importere tekst fra et Excel-regneark, klikk på "Excel dokument" Du kan også importere XML ved å velge "XML i Mal" alternativet. Alle disse alternativene vil få opp en dialogboks der du kan velge den riktige filen for å importere til Dreamweaver.

Velg "tabelldata" fra "Import" undermenyen for å importere data fra en tabell i din Dreamweaver webside.

Bla gjennom for å finne en datafil, og velg et skilletegn. En skilletegn er symbolet Dreamweaver vil bruke for å skille data fra tabellen du importerer.

Velg en tabell bredde ved å velge "Tilpass til data" eller angi en prosentandel.

Input tall for cellen padding og celle avstand og angi egenskapene for øverste raden format og grensen for den importerte tabellen.

Klikk "OK" på "Import tabelldata" dialogboksen for å lukke dialogboksen og legge inn tabelldata inn i Dreamweaver webside.

Hint

Du kan også importere tekst inn i Dreamweaver ved å kopiere og lime inn fra et annet program eller åpne filene direkte i Dreamweaver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-importerer-tekst-i-dreamweaver/ "

相关文章!
 • Slik importerer maler til Dreamweaver
  - 阅 0

  Adobe Dreamweaver er et web authoring program som brukes av webutviklere å modellere, opprette og administrere store, dynamiske websider. Dreamweaver automatiserer mye av langtekkelig hånd-koding involvert i å skape en nettside fra bunnen av. Ved å b

 • Slik importerer tekst til en PowerPoint Slik importerer tekst til en PowerPoint
  - 阅 0

  Når du oppretter en presentasjon lysbildefremvisning med PowerPoint, en del av Microsoft Office-pakken som inkluderer Word, kan du enkelt importere en tekstfil i stedet for å skrive det direkte inn i PowerPoint. For eksempel, skaper et medlem av lage

 • Slik importerer PowerPoint Into Dreamweaver
  - 阅 0

  PowerPoint-presentasjoner vise en melding effektivt gjennom bruk av en lysbildefremvisning. Disse presentasjonene fungerer svært godt i et kontor innstillingen. Videre vil de fungerer godt på nettet. Som sådan, bør du ta dine PowerPoint presentasjone