Amopage

Slik importerer en CSV-fil til en Blackberry

- Views 0
Advertisement

Slik importerer en CSV-fil til en Blackberry


Importere kontakter fra Microsoft Outlook-konto i Blackberry-enheten krever hjelp fra en Blackberry Desktop Manager. The Desktop Manager fungerer som et bindeledd som konverterer og skiller de ulike feltene, slik at de kan leses av Blackberry-enheten. Når kontakter overføre til eller fra Microsoft Outlook, kontaktene lagre i en CSV-fil, som står for kommaseparerte verdier. Denne filtypen gjør separasjon av database elementer lettere å konvertere til et tekstformat. En komma i tekstformat skiller data i hver database celle. Denne filtypen er mye brukt fordi det gjør det lettere å konvertere data fra Excel eller database format til et annet format.

Du trenger

Microsoft Outlook

Blackberry Desktop Manager

Blackberry USB-kabel

Bruk Blackberry Internet Service Website

Importere en CSV-fil til en Blackberry krever at du først eksportere filen fra en adressebok program som Microsoft Outlook. Slik eksporterer du kontakter åpne Outlook, gå til "File" og velg "Options". Velg "Advanced", velg "Export" og velg "Eksporter til en fil". Velg "Kommadelte verdier" som filtype og gå til neste skjermbilde.

Velg "Kontakter Folder" og velg "Next". Angi plasseringen du ønsker å lagre CSV-filen du nettopp opprettet ved å velge "Browse". Når du har valgt sted, vil en ny boks befolke at du må nevne CSV-filen, skape et navn og skriv det i den aktuelle boksen. Klikk "OK", "Next" og "Ferdig" for å sluttføre den nye CSV-fil.

Besøk utpekt nettsted basert på din mobiloperatør. For eksempel, hvis din mobiloperatør er Sprint, ville Blackberry Internet Service nettadresse være www.Sprint.Blackberry.com. Din mobiloperatør vil gi den opprinnelige brukernavn og passord til deg.

Når du logger deg på nettstedet, velge 'Address Book' alternativet, velg 'Import' og klikk 'Bla gjennom'. Finn og velg CSV-filen du opprinnelig eksportert og lagret fra Microsoft Outlook.

Når filen er valgt, klikk 'OK' og velg 'Legg til'. CSV-filen vil automatisk importere til din Blackberry. Filen vil automatisk fylle i riktige felt i Blackberry adresseboken.

Bruk Blackberry Desktop Manager

Åpne Blackberry Desktop Manager på datamaskinen din og klikk på 'Synkroniser'. Fra denne menyen, klikk på fanen 'Configuration' og velg "Konfigurer samkjøre. Et nytt vindu vil fylle kalt 'Intellisync'. Fra dette vinduet, plassere en sjekk-merket i boksen ved siden av 'Address Book' og velg 'Setup' for å aktivere synkronisering.

Når 'Adressebok Setup vinduet fylles Velg programmet du ønsker å synkronisere med den valgte adresseboken. Valgene tilgjengelig inkluderer Microsoft Outlook, Yahoo, Microsoft Outlook Express og ASCII importør / eksportør. De fleste Blackberry-brukere favorisere ASCII importør / eksportør eller Microsoft Outlook. Når du bestemme programmet du ønsker å synkronisere, velg 'Next'.

Velg riktig alternativ for synkronisering. Siden du importerer en CSV-fil til din Blackberry, bør du velge 'En måte synkroniseres til enheten'. Hvis du bruker Microsoft Outlook, må du velge Outlook brukerprofil kontaktene kommer fra på følgende skjermbilde. Velg 'Neste', klikk 'Finish' og velg fanen 'Synkroniser'. Sørg for at 'Synkronisere planleggerdata' er valgt, og til slutt klikker 'Synkroniser nå' for å fullføre CSV import.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-importerer-en-csv-fil-til-en-blackberry/ "

相关文章!
 • Slik importerer en CSV-fil til en SQL Server tabell Slik importerer en CSV-fil til en SQL Server tabell
  - 阅 0

  De fleste database management systemer gir en måte å eksportere poster til en fil. En kommadelt fil (CSV) er en vanlig format, fordi det gir mulighet for en enkel måte å flytte data fra en database management system til et annet, for eksempel fra Ora

 • Slik importerer en CSV-fil til Yahoo! Mail Slik importerer en CSV-fil til Yahoo! Mail
  - 阅 0

  Den kommadelte verdier (CSV) format er en vanlig filtype benyttes til å overføre adresselistedata fra en plattform til en annen. Også referert til som kommaseparert, mange e-postleverandører, inkludert Yahoo! Mail, tillate brukere å importere sine ko

 • Slik importerer en CSV-fil til SQL Database
  - 阅 0

  Kommadelte eller koma skilletegn Verdi (CSV) filer er vanlige datafiler som bruker komma og rader for å betegne relativ posisjon i en tabell. De fleste programmer universelt anerkjenne CSV-filer, noe som gjør dem enkle å utveksle organiserte data mel