Amopage

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim

- Views 0
Advertisement

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Plastic bil trim finnes på nesten alle nye biler. Den brukes for høydepunkter, striping, støtfanger materialet, splash vakter og håndtak. Trim kan bli degradert ved eksponering for vær og vind eller ved tilfeldig forurensning fra voks, spray, vasker og rengjøringsmidler. Plastic trim er lett restaurert til god eller utmerket tilstand, selv om tap av essensielle oljer i plast kan bety at du trenger å gjøre regelmessig vedlikehold for å sikre at trim ser nye.

Du trenger

Bilvask såpe

Soft-stritter børster

Ren myk filler

Gummihansker

Armor-All eller annen trim protectant

Klargjør Trim

Rens kjøretøy med en kvalitet bilvask produkt for å grundig fjerne avleiringer og forurensninger fra overflaten.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Rens trim med en høy konsentrasjon bilvask produkt, ved hjelp av myk bust børster. På grunn av at plasten trim er vanligvis ikke jevn, er det bare tørker over trim vil ikke fjerne avleiringene. En børste, for eksempel en tannbørste eller automotive pensel, vil tillate deg å fjerne avleiringer du ellers ville gå glipp av.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Clean vanskelig å nå trim. Trim steder varierer fra kjøretøyet. For optimale resultater, må du huske å åpne dørene, flytter låsene, selv justere speil å rengjøre alle plast trim.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Beskytt Vehicle

Identifisere alle områder av trim som skal gjenopprettes. Noen områder kan være vanskelig å nå og kan kreve ekstra oppmerksomhet for å sikre at de er grundig rengjort før påføring av trim produktet.

Dekker områdene trim du ønsker å beskytte med malerens tape. Dette beskytter lakken fra oljer og rengjøringsmidler som finnes i trim restaurering produkter.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Forbered såpevann for å rense kroppen hvis du ved et uhell får trim renere på malingen. Har vinduet renere hendig for rengjøring av glass som får trimme renere på den.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Gjenopprett Trim

Påfør restaurering produktet til trim. Sprøyting produktet på trim er den enkleste metoden, selv om bruk av produktet for hånd vil redusere sjansen kjemikaliene brukes på feil områder. Pass på å bruke produktet til oversett områder, som for eksempel speil vakter, vindu trim og dørstokker.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Arbeid produktet inn i trim. Mens bruk av produktet lett vil gjenopprette trim midlertidig, de fleste produkter har essensielle oljer som vil forlate trim leter restaurert mye lenger hvis arbeidet i trim. Hansker vil redusere opprydding tid, og de vil holde huden din blir irritert av trim restaurering produktet.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Gjenopprett trim med jevne mellomrom. For optimale resultater, bør du gjenopprette trim seks til åtte ganger i året.

Slik gjenoppretter Plastic Car Trim


Hint

Påfør produktet i skyggen. Direkte sollys kan tørke trim restaurering produktet før du har en sjanse til å jobbe den inn i trim.

Unngå å forurense plast trim med bilvoks. Voks vil trolig kjedelig plast trimme finish, og voks flekker kan være vanskelig å fjerne.

Bruk av trim restaurering produkter direkte til malte overflater, kan det føre til skade på finish. Sørg for å rydde opp søl, oversprays eller gale anvendelser umiddelbart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-gjenoppretter-plastic-car-trim/ "

相关文章!
 • Slik gjenoppretter Interior Wood Trim
  - 阅 0

  Gjenopprette interiør tre trim er en fin måte å spare penger ved ikke å måtte gå ut og kjøpe ny trim. Hvis du har en eldre hjemme, noen av de tre som brukes fra trim tilbake da huset ble bygget er ekstremt dyrt å kjøpe nytt. Gjenopprette tre trim er

 • Slik gjenoppretter Plastic Lys linsene på en bil Slik gjenoppretter Plastic Lys linsene på en bil
  - 阅 0

  linser utvendige plast på en bil har det grov ute i all ekstremvær, og over tid vil møte overflate riper, får skyet, disig, kjedelig og generelt sliten og gamle ute. Du trenger ikke å gi opp på dem, men fordi det er håp i å gjenopprette dem til sin o

 • Slik gjenoppretter svart plast Trim Slik gjenoppretter svart plast Trim
  - 阅 0

  Svart plast trim er til stede på en rekke kjøretøy, inkludert biler, off-road, terrengkjøretøy (ATV), motorsykler, scootere og båter. Materialet er slitesterkt, men ikke immun mot skitt buildup og misfarging som følge av ultrafiolett (UV) stråler, ve