Amopage

Slik gjenoppretter en Krasjet iPhone

- Views 0
Advertisement

Slik gjenoppretter en Krasjet iPhone


En krasjet iPhone får enheten uventet stengt under bruk, og i ekstreme tilfeller fører til tap av data på telefonen. Snarere enn å ta telefonen til reparasjon, kan du feilsøke problemet hjemme ved å gjenopprette din iPhone til en tidligere sikkerhetskopiert tilstand. Sikkerhetskopier lagres automatisk i iTunes under iPhone synkronisert med datamaskinen, og disse sikkerhetskopiene kan brukes til å gjenopprette tapte iPhone data og innstillinger. Hvis telefonen fortsetter å krasje etter å gjenopprette den, krever telefonen profesjonell teknisk støtte.

Du trenger

kabel iPhone-enheten

Bruksanvisning

Fest kabelen iPhone-enheten i ladeporten på bunnen av iPhone og feste den andre enden av kabelen inn i USB-driveren på datamaskinen.

Høyreklikk på navnet på din iPhone i iTunes sidepanelet og klikk på "Gjenopprett fra sikkerhetskopi."

Klikk på "Restore" i pop-up hurtigmenyen for å bekrefte at du ønsker å gjenopprette telefonen. Når bekreftet, iTunes gjenoppretter automatisk den originale programvaren som ble installert på iPhone.

Klikk "Fortsett" i oppsettvinduet i iTunes-programmet iPhone. Klikk "Gjenopprett fra en sikkerhetskopi av" og klikk på tidligere lagret backup i rullegardinlisten i iTunes.

Klikk "Fortsett" for å starte gjenopprettingen, og klikk deretter på "Eject" ved siden av iPhone ikon når gjenopprettingen er fullført. Gjenopprettings status vises på toppen av iTunes, og vil også vise et gjenopprettings ferdig melding.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-gjenoppretter-en-krasjet-iphone/ "

相关文章!
 • Slik gjenoppretter samtaleloggen på iPhone Slik gjenoppretter samtaleloggen på iPhone
  - 阅 0

  Informasjonen som er støttet opp av iCloud eller iTunes fra iPhone inneholder mange ting, blant annet telefonsamtaleloggen. Hvis du ved et uhell har slettet anropsloggen eller slettet noen tall du ønsker å komme tilbake i historien oppføring, kan du

 • Slik gjenoppretter en tilpasset iPhone IPSW Slik gjenoppretter en tilpasset iPhone IPSW
  - 阅 0

  En IPSW eller iPhone-programvaren fil er en firmware oppdatering for iPhone. Disse filene er vanligvis aldri sett av sluttbrukeren som Apple leverer dem automatisk til iPhone ved hjelp av iTunes. Modifisere ipsw filene har blitt vanlig som en måte å

 • Slik gjenoppretter en murt iPhone Slik gjenoppretter en murt iPhone
  - 阅 0

  En "murt" iPhone er en med en svart skjerm som ikke kan brukes til samtaler, apps eller slått av. Du kan bli skremt til å begynne å se svart skjerm, men å gjenopprette en murt telefonen er enkel nok. Bare vær oppmerksom på at full gjenoppretting