Amopage

Slik gjenoppretter en aluminium trykkoker

- Views 1
Advertisement

Slik gjenoppretter en aluminium trykkoker


Før var det mikrobølgeovner, trykkokere var rask måte å tilberede et måltid. Rask matlaging i det trykksatte miljø bidrar til maten beholde sin smak, så vel som dens næringsverdi. Trykkokere var også uvurderlig i de dager da en familie ville bevare innhøstingen fra hagen ved hermetisering alt fra grønne bønner og tomater til fersken og applesauce. Hvis du har vært heldig nok til å ha kjøpt Granny aluminiumtrykkoker, kan det trenger litt rengjøring, men du vil bli overrasket over de raske og smakfulle måltider du kan lage med det.

Du trenger

Oppvasksåpe

Oppvaskhåndkle

Bakepulver

Stålull skuresvamp

Cream of tartar

Vann

sølvpuss

Bruksanvisning

Vask trykkokeren og lokket innvendig og utvendig med varmt såpevann. Tørk hele komfyren grundig med kjøkkenhåndkle.

Fyll kjelen nesten full (opp til 2 inches under kanten) med varmt vann og oppløse 2 ss kremen av tartar i vannet.

Bring vannet til en byll over høy varme, noe som reduserer det til middels høy når vannet begynner å koke. La vannet koke i minst 10 minutter, eller til det indre av potten ikke lenger er misfarget.

Helle vann fra kjelen og la kjelen avkjøles nok til å kunne håndteres. Hvis det er resterende flekker på innsiden eller på utsiden av kokekaret, bruk stålull til forsiktig skrubbe dem bort. Pass på å ikke skrubbe for aggressivt.

Anvende sølvpuss til det ytre av trykkokeren og lokket. Gni det på med en tørr dishtowel eller annen myk klut, og følg instruksjonene på emballasjen.

Hint

Hvis kokende vannet og kremen av tartar løsning ikke helt gjøre triks for å gjøre din trykkoker gnisten, prøve å legge 2 ss sitronsaft til blandingen og kok opp igjen. Noen ganger sta oksydasjon må boost av sitronsyre til å være fullstendig eliminert.

Prøv å finne de fineste korn av stålull tilgjengelig. Selv om det ofte er nødvendig å skrubbe interiør og selv utsiden av en aluminium trykkoker, stålull som er for grov kan ripe opp overflaten på kokekaret.

For å opprettholde gummiringen på trykkoker, blir de vanlige anvendelser av vegetabilsk olje etter bruk og vaske holde gummipakningen bøyelig og intakt. Hvis forseglingen på komfyren er stiv og / eller sprengning er det best å kjøpe en ny gummipakningen fra et kokekar forsyning butikken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-gjenoppretter-en-aluminium-trykkoker/ "

相关文章!
 • Slik gjenoppretter anodisert aluminium Pans Slik gjenoppretter anodisert aluminium Pans
  - 阅 1

  Aluminium panner kommer i flere farger samt den tradisjonelle sølv skygge. Anodisert aluminium er et skjema av aluminium som vanligvis brukes i produksjonen av gryter, panner og selv om bilen tilbehør. Ved hyppig bruk, utvikler aluminium riper og skr

 • Slik gjenoppretter støpt aluminium innsugsmanifoilene Slik gjenoppretter støpt aluminium innsugsmanifoilene
  - 阅 1

  Cast-aluminium innsugsmanifoilene har mye å gå for dem når det gjelder funksjon og produksjon, men de har i det minste en stor feil. Som motorblokker, aluminiumsmanifold er investering støpt ved å helle flytende aluminium på en form laget av sand. De

 • Aluminium trykkoker Vs rustfritt stål trykkoker Aluminium trykkoker Vs rustfritt stål trykkoker
  - 阅 0

  Trykkokere har fått ny popularitet i det moderne kjøkkenet på grunn av deres evne til å lage mat raskt. En trykkoker bruker damp for å lage mat jevnt. Kjøtt er ofte kokt i en tredjedel av den vanlige tid ved hjelp av en trykkoker. Fordi trykkokeren e