Amopage

Slik gjenoppretter du Tension på en Auto Seat Belt

- Views 0
Advertisement

Holde spenningen på setebeltene i bilen er viktig for sikkerheten til deg og dine passasjerer. Det er viktig å regelmessig kontrollere funksjonen og spenning av alle setebeltene i hver av familiens biler og justere etter behov.

Bruksanvisning

Forstå hvordan fungerer bilbelte. Den er utformet for å reagere på konsekvensene av en ulykke ved å trykke låsen gjennom en rekke kategorier. Når dette skjer gjentatte ganger eller i en ekstrem ulykke, er puten og spenning kompromittert på setebeltet.

Ta plast casing av endene av setebeltet. Dette vil tillate deg å se setebeltet i sin helhet. Sjekk for floker, knuter, skader eller andre ting som kan være årsaken setebeltet til å sitte løst eller ikke fungere skikkelig. Korriger eventuelle floker eller knuter.

Bytt ut noen setebelter som har skader eller kutt i dem. Sikkerhet og funksjon av dem har blitt kompromittert, og det er ikke lovlig, og heller ikke trygt å la dem som er. Det er best å ha en profesjonell mekaniker installere de nye setebelter, slik at alle juridiske spørsmål er oppfylt.

Har setebeltene sjekkes av en automotive profesjonell som kjenner sikkerhet lover og anbefalinger. Dette er viktig for å sikre at alt er opp til gjeldende sikkerhetsstandarder, spesielt hvis du har en eldre bil. Hvis du har en klassisk bil, bør du ha hoftebelter installert for din sikkerhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-gjenoppretter-du-tension-pa-en-auto-seat-belt/ "

相关文章!
 • Slik fjerner maling fra en Leather Auto Seat
  - 阅 0

  Auto møbeltrekk er krom garvet skinn, som er ganske tøff og ugjennomtrengelig. Det er mer som den tøffe, malt skinn på sko enn de mykere, farget skinn av silkehansker. Dermed er det vanskelig for maling til å trenge inn i møbeltrekk, og du kan sannsy

 • Slik deaktiverer en 2001 Lincoln Town Car Seat Belt Alarm
  - 阅 0

  2001 Lincoln Town Car kommer med Fords Belt Minder varslingssystem. Dette minner deg på å bruke sikkerhetsbeltet ved å sende ut en dørklokke og vise et lys i kilometertelleren klyngen. Du kan slå av alarmen ved å deaktivere den Belt Minder system. Fr

 • Slik gjenoppretter en 1931 Ford Model en Coupe Slik gjenoppretter en 1931 Ford Model en Coupe
  - 阅 0

  1931 Modell A coupe popularitet gjør finne deler - originaler eller reproduksjoner - mye enklere enn med mange andre antikke biler. Før du starter restaurering prosjekt, samle referansemateriale og restaurering guider, spesielt de syv-volum "Slik gje