Amopage

Slik går du tilbake en bil på kreditt

- Views 0
Advertisement

Slik går du tilbake en bil på kreditt


Returnere en bil som du finansiert og fortsatt gjør betalinger på kalles frivillig repossession, ifølge bills.com. Vanligvis har forbrukere som søker frivillig repossession falt bak i sine betalinger og innser at de ikke lenger har råd til bil. I stedet for å vente på at utlåner få tilbake det, bestemmer forbrukeren å returnere det selv. En frivillig repossession og en vanlig repossession vil ha samme negative innvirkning på din kredittverdighet. Begge vil bli oppført på kreditt rapporten som repossessions, og vil forbli der for sju og et halvt år.

Bruksanvisning

Vurdere andre alternativer først. Kan du beskytte din kredittverdighet ved å selge bilen eller tjene ekstra penger for å ha råd til betalinger? Hvis disse alternativene ikke er mulig, forberede seg til å returnere bilen til utlåner. Den viktigste fordelen med en frivillig repossession, ifølge bills.com, er at kostnadene knyttet til prosessen er ofte betydelig mindre enn de som er forbundet med en tvungen repossession. I en tvungen repossession utlåner pådrar seg kostnader som ansetter en bergingsbil operatøren for å få bilen og ta omsorgen for det. Den utlåner kan deretter filen søksmål mot deg å gjenopprette at kostnadene samt relaterte avgifter knyttet til repossession.

Finn kundeservice telefonnummer for utlåner ved å sjekke en av dine uttalelser. Slå nummeret og be om automotive lån avdelingen. Forklar situasjonen din og fortelle representant at du søker en frivillig repossession av bilen.

Pass på at du forstår vilkårene for frivillig repossession og hva som vil skje. Spør representant til å forklare hele prosessen. Selv i en frivillig repossession utlåner har juridisk rett til å samle alle gjenværende saldo på gjelden etter at bilen er solgt på auksjon eller til en annen privat kjøper, ifølge bills.com. Det resterende beløpet kalles en mangel balanse. Den utlåner kan gi deg en betalingsplan for å tilbakebetale mangel balanse eller han kunne gå til sak.

Gjør avtaler med representanten for å snu bilen. Fjern alle dine personlige eiendeler og følg utlåner instruksjoner for å overgi den. Signer nødvendige papirene når du overgir bilen og venter videre kommunikasjon med utlåner om ytterligere økonomisk ansvar.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-gar-du-tilbake-en-bil-pa-kreditt/ "

相关文章!
 • Slik går du tilbake en bil for repossession Slik går du tilbake en bil for repossession
  - 阅 0

  Slå en bil i for repossession er kjent som en frivillig repossession. Alternativet til en frivillig repossession er en ufrivillig repossession, hvor långiver sporer deg ned få tilbake et kjøretøy. Alle opplever vanskelige økonomiske situasjoner fra t

 • Slik går du tilbake et spark i fotball Slik går du tilbake et spark i fotball
  - 阅 0

  Lær noen gode tips om hvordan du gjør et spark tilbake i spillet av amerikansk fotball i denne gratis videoklipp serie om sport og fitness. oppsummering Series Moderne fotball startet i 1874 og har vært en berømt amerikansk sport for konkurrerende la

 • Slik går du tilbake til USA med en fremragende Bench Warrant
  - 阅 0

  En benk garanterer, vanligvis utstedt av en dommer etter en tiltalte savner en domstol dato, autoriserer den umiddelbare på sight pågripelsen av tiltalte. Hvis du er ute av landet og har en enestående benk garanterer, vil politiagenter mest sannsynli