Amopage

Slik fornyer en Guatemalas pass

- Views 0
Advertisement

Slik fornyer en Guatemalas pass


En offentlig godkjent pass gir guatemalanske borgere internasjonale reiser og juridisk exit og inntreden i sentral-amerikanske landet Guatemala. Det fungerer også som bevis for identifikasjon og statsborgerskap for Guatemalas nasjonale krav på det. Derfor er det helt nødvendig å sørge for at Guatemalas pass er gyldig for hele varigheten av dine reiser til og fra landet.

Du trenger

Pass fornyelse søknadsskjema

Old pass

pass~~POS=TRUNC

Bevis på statsborgerskap

Pass fornyelse avgifter

Bruksanvisning

Finn Guatemalas ambassade eller konsulat nærmeste du som alle pass fornyelse forespørsler må behandles i person (besøk http://guatemala.usembassy.gov/ å finne en ambassade). På grunn av det høye volumet av søkere, er det sterkt anbefalt at du planlegge en avtale før du fortsetter med søknadsprosessen.

Fyll ut pass fornyelse skjemaet du får fra konsulatet og sende inn din gamle guatemalanske pass sammen med en farge passbilde 4.5-by-3.5 cm i størrelse. Det må være en frontal portrett av ansiktet tatt mot en hvit bakgrunn, uten briller eller noe slitt på hodet. Bildet må være tatt ikke mer enn 30 dager forut for søknaden blir behandlet.

Gi bevis på din Guatemalas statsborgerskap ved å presentere noen av følgende dokumenter: original fødselsattest, sertifikat av nasjonalitet, declaration of nasjonalitet, statsborgerskap kort eller cedula de Vecindad (Certificate of Residence).

Gå tilbake til Guatemalas ambassade og følg konsulære instruksjoner om hvor du skal sende inn søknadsdokumenter og avgifter. Passet årsavgift vil variere avhengig av valutaen i landet ditt, men kan gjøres betales med kredittkort, kontanter eller postanvisning. Umiddelbar behandling ikke er tilgjengelig, men du kan be om rask service mot en ekstra kostnad. Ellers forventer nye guatemalske pass på å bli behandlet innen tre uker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fornyer-en-guatemalas-pass/ "

相关文章!
 • Slik fornyer en fransk pass Slik fornyer en fransk pass
  - 阅 1

  Regjeringen i Frankrike er den eneste regjeringen som kan utstede eller fornye et fransk pass. Et pass er en offisiell regjering dokument som gir innehaveren til å reise til og fra hjemlandet. Det bekrefter også innehaverens identitet. Du trenger Din

 • Slik fornyer en malaysisk pass Slik fornyer en malaysisk pass
  - 阅 0

  Malaysia er et sørøstasiatiske landet ble grunnlagt i 1963 fra en samling av tidligere britiske kolonier. I dag er landet består av tre territorier og 13 stater. Det er mange malaysiske statsborgere som bor i USA, og som besitter en malaysisk pass. D

 • Slik fornyer en nigeriansk pass Slik fornyer en nigeriansk pass
  - 阅 0

  Levetiden til en nigeriansk pass er 10 år, med en innledende gyldighet på fem år. Etter de første fem årene, er du pålagt å fornye passet ditt, og etter 10 år må du få et nytt pass, også kalt en utstedelse. Når du fornyer passet ditt, er en fornyelse