Amopage

Slik formaterer et kort i Word

- Views 2
Advertisement

Utviklet av Microsoft og inkludert i sin Office-pakke med produktivitetsprogramvare, kan Word du opprette utskriftsformaterte dokumenter som brev, konvolutter, brosjyrer og skjemaer. Selv om du kan manuelt konfigurere side dimensjonering og layoutelementer forbundet med et kort dokument, både Word 2007 og Word 2010 gir tilgang til en rekke formatmaler som kan spare deg for mye tid. Så lenge du har en nettverkstilkobling, tilgang til disse malene og formatere et kort i Microsoft Word bli raske oppgaver.

Du trenger

Microsoft Word 2007 eller 2010

Nettverkstilkobling

Bruksanvisning

 • 1

Klikk på "Office" -knappen øverst i venstre hjørne av programvinduet Microsoft Word og velg "New".

2

Se til venstre kolonnen i dialogboksen som vises, og velg "Kort" elementet hvis du bruker Word 2007. I Word 2010, dobbeltklikk på "Gratulasjonskort" -mappen som ligger nær midten av skjermen.

3

Klikk på den spesifikke kategorien som tilsvarer den type kort du vil lage - "anledninger og aktivitetskort" for eksempel "vennskap og kjærlighet kort" eller

4

Dobbeltklikk på navnet på malen du vil bruke. Også klikk "Jeg er enig" hvis du blir bedt av Word. Malen filen lastes ned til datamaskinen og vises på skjermen i løpet av få sekunder.

5

Klikk på en tekstboks, velger du eksempelteksten, og deretter redigere eller erstatte malen standard hilsen behov.

6

Marker teksten du nettopp redigerte, og velg deretter "Home" -kategorien ligger nær øverste venstre hjørne av vinduet. Angi ønsket formatering - skrifttype, skriftstørrelse, farger, kursiv, understreking - ved å velge de tilsvarende alternativer i "Fonts" i "Home" -kategorien. Hvis du ønsker å bruke malen standardformatering, hoppe over dette trinnet.

7

Klikk en gang på standardbildet, klikker du på "Delete" -tasten og velg "Sett inn" fanen ligger nær øverste venstre hjørne av vinduet. Velg "Picture" -knappen ligger innenfor "Illustrasjoner" -delen, finn din favoritt cover bildet og deretter sette det inn ved å dobbeltklikke på ikonet. Hvis du ønsker å bruke malen standard bilde, hoppe over dette trinnet.

8

Klikk på "Office" -knappen igjen og velg "Lagre". Gi filen et navn, velg et lagringssted, og klikk deretter på "Lagre" for å bekrefte dine valg og lagre kort dokument til datamaskinen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-formaterer-et-kort-i-word/ "

相关文章!
 • Slik formaterer SD-kort for Coolpix L1 Slik formaterer SD-kort for Coolpix L1
  - 阅 0

  Coolpix L1 er et 6,2 megapiksel digitalkamera utgitt av Nikon i 2005. Kameraet tar bilder på Secure Digital (SD) minnekort. Før du kan ta bilder på minnekortet, formatere kortet for bruk med Coolpix L1. Selv om du har formatert kortet og lagret bilde

 • Slik formaterer du en Kingston Micro SD-kort
  - 阅 0

  Selv vanligvis brukes i kameraer og videokameraer, kan Kingston Micro SD-kort holder et bredt spekter av data du har tilgang til et SD-kort leser / skriver. Tilgjengelig i en rekke størrelser (så lavt som 32 MB og så høyt som 8 GB), SD-kort er en pra

 • Slik formaterer et SD-kort i Debian Linux Slik formaterer et SD-kort i Debian Linux
  - 阅 0

  For at et digitalt kamera, MP3-spiller eller andre digitale enheter for å bruke et SD-kort, må den være formatert med enten FAT16 eller FAT32 filsystem. Dette er DOS Windows-filsystemer og er ikke innfødt til operativsystemet Linux. Debian Linux og a