Amopage

Slik Flip-sving når du svømmer Freestyle

- Views 2
Advertisement

Slik Flip-sving når du svømmer Freestyle


Flip svinger gi deg en rask måte å reversere retning når du kommer til slutten av kjørefelt i freestyle svømming. Men så enkelt som manøveren ser, det tar praksis. Turn må gjøres i en relativt ryddig måte fordi en slurvete igjen vil redusere hastigheten og effektiviteten av svingen. Behandling hver del av svingen som en isolert trekk bidrar til å gjøre prosessen gå jevnere.

Bruksanvisning

 • 1

Svøm mot veggen med freestyle hjerneslag på vanlig måte.

2

La armene bevege seg mot sidene når du kommer svært nær veggen. La armene litt avslappet og klar til å flytte.

3

Brette hodet ned - haken og knærne til brystet - og utføre en saltomortale, fører med hodet. Bruk momentum du bygget opp når du svømte mot veggen.

4

Plante føttene på veggen av bassenget etter at de beveger seg gjennom klaffen. Tærne skal peke opp. På dette punktet, bør du være på ryggen, undervanns, begge føttene på veggen og knærne bøyd. Prøv å plante føttene om 1 1/2 fot under vannflaten.

5

Dytte bort med føttene, og bringe begge armene opp over hodet, fingrene lukket sammen og peker rett ut. Strekk armene litt før du trykker på. Gjør enten en delfin kick, hvor du undulate og klaff bena, eller en virkelig rask flagre spark for å komme vekk fra veggen.

6

Rotere kroppen din etter at du dytte bort. Når du beveger kroppen rundt, begynne å bevege bunn arm i en freestyle hjerneslag. Som du tar armen rundt, vil det bidra til å trekke kroppen din ut av rotasjonen. Du bør ende opp i en normal freestyle posisjon.

Hint

Avstanden der du må starte salto er individuell. Du må finne stedet som passer for deg gitt hvor mye plass du trenger for turn og å plassere bena på veggen. Se etter T på bunnen av bassenget. Hvis det ikke har markeringer som det, må du øve for å finne rett sted til å ta salto.

Prøv ikke å slå opp når du nærmer veggen fordi dette kan bremse deg ned betydelig. Men kanskje du må se opp som du finne ut den beste posisjonen og stedet der du skal begynne å snu. I en artikkel publisert på Cleveland.com, forfatter Zachary Lewis bemerket at i løpet av flip-sving leksjoner, da han holdt hodet ned han ville ende opp med altfor nær bunnen av bassenget.

Øv hver del av svingen separat før du prøver en full sving.

Ikke begynne å rotere som du blar. Det vil bare sakte deg ned.

Ikke la dine føtter og ben beveger seg når du snur. Ta med knærne opp til brystet og danner en ball som du salto over.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-flip-sving-nar-du-svommer-freestyle/ "

相关文章!
 • Hvordan Flip-sving når du svømmer på rygg Hvordan Flip-sving når du svømmer på rygg
  - 阅 0

  For å gjøre en flip-sving når du svømmer på rygg, holde et øye for rygg, flagg for å indikere når å snu og vende på den andre retningen. Finn ut hvordan du gjør en flip sving for rygg svømming med tips fra en svømmeinstruktør i denne gratis video svø

 • Hvordan vite hvilke muskler du bruker når du svømmer Hvordan vite hvilke muskler du bruker når du svømmer
  - 阅 0

  Svømming er en utmerket aerobic sport å bli involvert med. Det er en fin måte å tone opp disse musklene med ut bygningen bulk. Jo mer du vet om en sport jo bedre du får. Du trenger å vite hvilke muskler til å styrke for å forbedre på din favoritt spo

 • Hvordan å svømme Freestyle Stroke Hvordan å svømme Freestyle Stroke
  - 阅 0

  Den freestyle hjerneslag, også kalt crawl, er den raskeste og mest vanlige svømming hjerneslag. Det er brukt for både rekreasjon og konkurranse. Selv om det er teknisk sett en grunnleggende slag, tar det mye koordinering og praksis. Som du lærer slag