Amopage

Slik fjerner Timer på en Kenmore vaskemaskin

- Views 7
Advertisement

Timeren på en vaskemaskin kontrollerer hvor lenge vaskemaskin opphold i visse sykluser. Når du skifter timeren på en Kenmore vaskemaskin, må du tilgang til innsiden av kontrollkonsollen. Kenmore skivene har enten plast kroppen timer eller en metallkropp timer. Fjerning av timeren knott avhenger av hva slags timer kroppen Kenmore bruker. Timers sikre til styrekonsoll med en eller to sekskantskruer. Du trenger bare et par håndverktøy til å fjerne Kenmore vaskemaskin timer.

Du trenger

Phillips-skrutrekker

Nut driver sett

Åpne Timer

Koble fra Kenmore vaskemaskin strømledningen fra stikkontakten.

Koble de to skruene som fester foran på styrekonsollen til toppen av vaskemaskinen med en Phillips-skrutrekker.

Hev foran på styrekonsollen opp og dreie konsollen mot bakveggen. Det er to hengsler som forbinder baksiden av kontrollen konsollen til bakpanelet. Konsollen hviler på disse to hengsler.

Finn timeren kroppen inne i styrekonsollen. Timeren kroppen er bak timer kontroll knott.

Plastic Body Timer

Skyv timer knott i fra fronten av kontrollkonsollen. Dra tappen plast på baksiden av timeren kroppen ut med fingrene for å frigjøre timer knott fra akselen. Trekk timer bryteren av og sette bryteren ut av veien.

Skyv timer hjulet ut av timeren skaftet på forsiden av konsollen. Fjern ledningsnettet fra timeren terminalene ved å trekke seletøy med fingrene.

Finn én sekskantskruen i øvre venstre hjørne av timeren kroppen. Fjerne skruen med en muttertrekker og løfte den venstre siden av timeren kroppen. Skyv timeren kroppen til høyre for å frigjøre låsetappene og ta timer fra Kenmore vaskemaskin.

Metal Body Timer

Trykk på Timer knott og skru knotten mot klokken for å fjerne knott fra timeren akselen. Skyv timer oppringt av av ansiktet til styrekonsoll og timer akselen.

Koble de to ledningsnett som kobler seg til venstre side av timeren kroppen med fingrene.

Fjern slep hex skruer som fester timeren kroppen til kontrollkonsoll med en muttertrekker. Trekk timeren legeme ut av kontrollkonsollen.

Hint

Koble alltid strømmen fra apparater før du forsøker reparasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-timer-pa-en-kenmore-vaskemaskin/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Agitator på en Kenmore vaskemaskin Slik fjerner Agitator på en Kenmore vaskemaskin
  - 阅 0

  Kenmore vaskemaskin selges av Sears og kommer i en rekke modeller og stiler. Den øverste lasting Kenmore vaskemaskin alle rene vaskeri ved hjelp av en agitator som spinner i vaskemaskinen badekaret, holde tøyet sirkulerer. Fordi de er laget av plast

 • Slik fjerner kontrollpanelet fra en Kenmore vaskemaskin 80 Series
  - 阅 0

  Når du foretar reparasjoner på en Kenmore vaskemaskin er det ofte nødvendig å fjerne skapet. Dette krever fjerning av kontrollpanelet på en Kenmore oppvaskmaskin 80-serien fra toppen av kabinettet. I motsetning til 70-serien, skruene som fester styre

 • Slik fjerner vannfilteret fra en Kenmore vaskemaskin
  - 阅 0

  Når Kenmore vaskemaskin synes å være å ta lang tid å fylle, må du kanskje erstatte vanninntaksventilen. Fjern vannfilteret fra maskinen for å inspisere, teste eller erstatte den om nødvendig. Vannfilteret er også kjent som en vanninnløpsventil. Vannf