Amopage

Slik fjerner stativet fra en 24-tommers iMac

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner stativet fra en 24-tommers iMac


Den 24-tommers iMac leveres med et innebygd stativ. Du kan fjerne dette stativet og legge til en VESA-adapter for å bruke iMac med VESA-kompatible mounts. VESA-kompatible mounts er industristandard monterer for elektronikk utstyr som HDTV og dataskjermer. VESA Mount Adapter Kit inneholder de verktøyene du trenger for å fjerne stativet fra en 24-tommers iMac.

Du trenger

VESA Mount Adapter Kit

Myk klut eller håndkle

TORX verktøy

Bruksanvisning

 • 1

Slå av datamaskinen og koble fra alle ledninger og kabler.

2

Flytt datamaskinen til et flatt underlag. Plasser iMac slik at du er vendt mot baksiden av datamaskinen. Hold stativet basen med én hånd og trykk forsiktig på toppen av iMac slik at skjermen roterer ned så langt det kan gå.

3

Sett inn adgangskort fra Adapter Kit i rommet over stativet. Det vil gå inn i en oppadgående vinkel på omtrent? Av en tomme for å frigjøre låsen. Hvis tilgangskort går i videre, må du prøve igjen.

4

Skyve toppen av iMac fremover, slik at skjermen roterer ned ytterligere 10 grader. Stopp når du ser hodene til åtte skruer og stativet låses på plass. Først etter standen i lås bør du holde datamaskinen ved sidene og forsiktig legger den ned med skjermen hviler på en myk klut eller håndkle. La bunnen av stativet til å henge over kanten av arbeidsflaten.

5

Sett TORX verktøyet i en av skruehodene du avslørt på baksiden av iMac. Slå verktøyet i en retning mot klokken inntil skruen kommer ut. Gjenta med de resterende skruene.

6

Løft stå opp fra baksiden av maskinen for å fjerne det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-stativet-fra-en-24-tommers-imac/ "

相关文章!
 • Slik fjerner stativet fra en Panasonic TV
  - 阅 0

  Panasonic flatskjerm-TV er pakket med en liten TV-stativ som brukerne kan feste å plassere TV på et flatt underlag. Noen brukere, etter å feste stativet, foretrekker å henge TV på veggen i stedet. Hvis stativet er fortsatt festet til Panasonic TV, ka

 • Slik fjerner stativet fra en Vizio TV
  - 阅 0

  Fjerne stativet fra Vizio flatskjerm-TV er relativt enkel, men den eksakte måten å få stå av forskjellig fra modell til modell. Litt forsiktig håndtering og et par svinger med en skrutrekker er alt det skal ta å pop TV løs og få den klar for monterin

 • Slik fjerner stativet fra Sony Bravia 40-tommers Slik fjerner stativet fra Sony Bravia 40-tommers
  - 阅 0

  LCD, LED og plasma flatskjerm-TV, selv de større modellene, er mye lettere og lettere å manøvrere enn sine tidligere bakprojeksjon flatskjerm-kolleger. De kan vises på tynne stands eller monteres på en vegg, og det er lett å fjerne dem fra tribunen f