Amopage

Slik fjerner solbrun på Face

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner solbrun på Face


Hvis du over-garvet eller hvis du garvet utilsiktet fordi solkrem vasket, svette eller gikk av mens du var ute, har du en rekke alternativer for lysere brunfargen. Naturlig rettsmidler som du kan tilberede hjemme er ganske trygt for huden din, siden de ikke inneholder noen sterke ingredienser. Men hjemmelagde tan lighteners ta tid til å jobbe. Du kan bruke varehus eller stoff butikken kremer - som fungerer raskere - for å gjøre jobben, men siden de inneholder mer-potente ingredienser, kan de forårsake tørr hud og muligens irritasjon.

Du trenger

Naturell yoghurt

Frisk tomat eller tomatjuice

Sitronsaft

Honning

liten skål

Skje

Skin lightening cream

Bruksanvisning

Påfør et tynt lag med vanlig yoghurt til ansiktet ditt. Gni yoghurt i sirkulære bevegelser for å jobbe det inn i huden din litt. La yoghurt masque tørke godt før du skyller den av.

Påfør tomatjuice eller saften fra en fersk skivet tomat til ansiktet ditt. La saften tørke før du vasker den av. Du vil sannsynligvis nødt til å hvile samtidig som tomat maske tørr på ansiktet ditt, siden det vil være rennende først.

Bland like mengder sitronsaft og honning i en liten bolle og bruke blandingen til ansiktet ditt. La det tørke i 10 minutter før du skyller den av.

Bruk en ansiktshuden lightening krem, tilgjengelig på kjøpe og narkotika butikker, for å lette en solbrun. Kjøp en krem ​​som passer din hudtype, og følg produktets instruksjoner.

Hint

Hvis du velger å bruke en hjemmelaget tan-fading behandling, kan du bruke en av de ovennevnte masques en gang om dagen i 10 dager for å bidra til å lette din hudfarge.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-solbrun-pa-face/ "

相关文章!
 • Slik fjerner solbrun olje fra klær Slik fjerner solbrun olje fra klær
  - 阅 0

  Du kan bruke solbrun olje å akselerere soling prosessen. Men hvis du setter på klær før helt vaske olje utenfor, har du sannsynligvis vil finne fettete flekker på klærne. Heldigvis trenger du ikke å kaste bort klær som er blitt tilsølt med sol olje.

 • Slik fjerner solbrun lotion fra tregulv
  - 阅 0

  Når du har tregulv, er utsiktene til flekker og skader en vedvarende bekymring. Selv når du forsøker å minimere skadelige situasjoner, vil de alltid oppstår fra tid til annen - spesielt hvis du har barn. Når søl som solkrem oppstå på tregulv, tørk de

 • Slik fjerner en PCV Valve
  - 阅 0

  En positiv veivhusventilasjon (PCV) ventil er en nyttig enhet som er en av de eldste utslippskontroll komponenter i de fleste biler. Den returnerer delvis brente gasser fra veivkassen gjennom enveisventilen tilbake inn i forbrenningskammeret for å bl