Amopage

Slik fjerner slitemerker fra Hvit Sko

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner slitemerker fra Hvit Sko


Hvite sko er lyse og ofte slitt i vår- og sommermånedene. Problemet med hvite sko er at de sko hver lille mark. Hvis du får skrapemerker på hvite sko, kan de se skitne. Du vil ønske å fjerne dem så snart som mulig slik at de vil se så god som ny igjen. På denne måten kan du få god bruk ut av skoene i lang tid framover. Disse metodene fungerer med alle typer hvite sko ren, inkludert silke og skinn.

Du trenger

Oppvasksåpe

Blekemiddel

gammel tannbørste

Tannkrem med hvitemiddel

Gummihansker

Vann

vask fille

Neglelakk fjerner

Håndkle

Spray og Wash

Bruksanvisning

Ta en vask klut og våt det med varmt vann. Plasser en dråpe oppvaskmiddel på vask klut og tørk av skoene. Dette vil rense skoene slik at de er lettere å jobbe med. Du vil da kunne konsentrere seg om skrapemerker.

Ta av lokket fra en flaske med blekemiddel. Hell litt bleike i hetten og deretter dyppe en tannbørste i den. Kjør tannbørste over skrapemerker. Gjenta dette til alle skrapemerker er borte. Hvis skoen er en off white, vil du ønsker å fortynne blekemiddel med litt vann. Sørg for at du tørke skoene av så snart du er ferdig. Bruk et håndkle eller plassere dem i solen.

Finn noen tannkrem i huset som inneholder en whitening agent. Sett litt på den gamle tannbørsten og skrubb skrapemerker mark. Tørk bort tannkrem med en våt vaskeklut og tørk skoene av.

Spray noen Spray og vask på slitemerker og la den sitte i ti til femten minutter. Tørk bort med en våt vask fille. De slitemerker skal være borte. Sørg for at du tørke skoene dine i solen eller med et håndkle.

Kjøp en flaske med hvit eddik og hell litt på en tørr vaskeklut. Gni over skrapemerker. Tørk av skoene med rent vann etterpå slik at skoene ikke lukter eddik. Tørk skoene med et håndkle.

Bruk et lokk av neglelakkfjerner for å fjerne skrapemerker. Hell det på et papirhåndkle og tørk frem og tilbake før de skrapemerker forsvinner. Tørk deretter området rent med en våt papirhåndkle og tørk i solen.

Hint

Test et lite område av skoen først for å sikre at produktene du bruker til å rense det ikke endre farge eller materiale.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-slitemerker-fra-hvit-sko/ "

相关文章!
 • Slik fjerner slitemerker fra Dress Sko Slik fjerner slitemerker fra Dress Sko
  - 阅 0

  Dress sko kan være dyrt, og du trenger ikke bruke dem så ofte. Hvis du er stadig å finne svart skrapemerker som ødelegger deres glans, prøve et par metoder for å fjerne de stygge merker. Selv om du kanskje ikke være i stand til å fjerne merkene helt,

 • Slik fjerner slitemerker Fra lys-farget sko Slik fjerner slitemerker Fra lys-farget sko
  - 阅 0

  Så, scuffed deg opp dine fine hvite sko? Du tenker kanskje du trenger litt spesiell renere eller kanskje du bare kastet skoene på baksiden av skapet, lurer, "hvorfor bry seg?" Vel, du kan fjerne skrapemerker fra lys-farget sko, og det er ganske

 • Slik fjerner innleggssåler Fra Dress Sko Slik fjerner innleggssåler Fra Dress Sko
  - 阅 0

  En innersåle refererer til den indre sålen av en sko. Den er laget av et materiale som er ofte litt eller mer tungt polstret for komfort, og noen har en deodorizer å redusere fotlukt. Imidlertid kan det være lurt å ta dem ut. For eksempel kan det vær