Amopage

Slik fjerner Sliding dørlåser

- Views 0
Advertisement

Erstatte skyve glassdør låsen er ikke et vanskelig hjem reparasjon. Skyve glass dørlåser er rett og slett holdt på plass med gitt maskinvare. Når du har fjernet den gamle låsen, må du erstatte den med en ny. Vent før du kaster bort din gamle lås. Bruk den til å kjøpe en ny en som passer din dør. Ikke alle skyve glassdør passe på samme måte.

Du trenger

Philips skrutrekker

Målebånd

Bruksanvisning

 • 1

Fjern de to skruene på innsiden av terrassen din dørlås med en skrutrekker. En skrue er på toppen av håndtaket; den andre er på bunnen. Så snart du fjerne skruene, vil de innvendige og utvendige håndtakene falle av, så vær forberedt på å fange dem før de treffer gulvet.

2

Løsne og fjern skruene på døren låsen, som ligger på terrassen doorjamb og er mekanismen eller deler at dørlås kroker på. To skruer holde låsen på plass: ett ved toppen av låsen, og en ved bunnen av låsen.

3

Mål avstanden mellom monteringshullene i terrassen din dør, og måle tykkelsen på døren din. Plasser enden av målebåndet på midtpunktet av den øverste monteringshullet, og måle til midtpunktet av den nederste monteringshull. Skriv ned målingen, og skrive ned tykkelsen på døren din.

4

Ta din gamle uteplass dørlås satt med deg til ditt hjem remodeling sentrum for å kjøpe et nytt håndtak. Din nye håndtak må ha samme avstand mellom monteringshull som den gamle håndtaket og må passe den samme døren tykkelse. Søk etter et håndtak med samme dimensjoner som din. Hvis du ikke kan se i dørlåsåpningene pakker, bruke skriftlige dimensjoner for å kjøpe ny lås.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-sliding-dorlaser/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Cylinder dørlåser Slik fjerner Cylinder dørlåser
  - 阅 0

  Enten det er å erstatte en lås med en tapt nøkkel eller endre en skrantende lås for en ny en, fjerne dine sylinder dørlåser er ikke et vanskelig prosjekt. Disse låser virker ved hjelp av en nøkkel som settes inn i sylinderen. Som sylinderen svinger,

 • Slik fjerner Old dørlåser
  - 阅 0

  Når du er klar til å fjerne den gamle døren låses og erstatte dem med en nyere utseende, vil du ha en enkel jobb å gjøre. Med et par verktøy og et par minutter av din tid, kan du gjøre jobben selv og spare penger på samme tid. Du trenger Phillips skr

 • Slik fjerner Sliding Windows
  - 阅 0

  Når du vasker vinduer, kan du kjøre i en situasjon der du ikke får tilgang til vinduet fra utsiden slik at du må fjerne det. Enten vinduet er for høyt for deg å nå, eller du har en ustyrlig skjerm som ikke vil gå av, og vite hvordan du fjerner et gli