Amopage

Slik fjerner Shovelhead Rocker Bokser

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner Shovelhead Rocker Bokser


Harley-Davidson lanserte Shovelhead motorkonfigurasjon i 1966. Ment som en erstatning for den lang serverer Panhead konfigurasjon, det navnet stammer fra spaden formede rocker bokser på toppen av sine sylindere. Den Shovelhead løpet nyere motorer lar deg utføre praktisk talt alle reparasjoner eller vedlikeholdsoppgave hjemme med bare grunnleggende verktøy. Fjerne rocker boksene for å endre pakningene er en slik oppgave du kan oppnå selv uten å besøke en mekaniker.

Du trenger

Phillips skrujern

flat skrutrekker

gassbeholder

Myk klut eller håndkle

Allen skiftenøkler

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Bruksanvisning

Kontroller motorsykkelen er kaldt; ikke utføre denne oppgaven umiddelbart etter en tur. Slå av bensinkranen under bensintanken, og slå av sykkelens tenning. Løft setet ved å slippe fangsten, og bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne både elektriske kontaktene fra batteriet.

Løsne klemmen rundt drivstoffslangen med en flat skrutrekker og løsne slangen fra bensinkranen. Tappe gass fra tanken inn i en beholder. Fjern fremre og bakre festeboltene fra gasstanken, og koble fra bensinmåler linje hvis sykkelen har en.

Løft gasstanken av motorsykkelen, og sette den ned på et flatt og jevnt underlag dekket med en myk klut eller håndkle for å hindre markering mål. For best resultat, la gasstanken på et kjølig, godt ventilert sted.

Fjern boltene som forbinder vippedeksel til resten av motoren med en sekskantnøkkel. Arbeid fra forsiden til baksiden på en sylinder av gangen. Når du har fjernet alle boltene, bør du være i stand til å løfte av dekselet og fjern pakningen.

Hint

Når du skifter Allen bolter, bruke en momentnøkkel til å stramme dem til 10 til 12 fot-lbs. Press.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-shovelhead-rocker-bokser/ "

相关文章!
 • Slik fjerner River Rock Fra en Garden Bed Slik fjerner River Rock Fra en Garden Bed
  - 阅 2

  Hvis du har en hage seng full av elvesteiner og vil fjerne dem, er alt du trenger noen ressurser og en ettermiddag reservert for å få hendene skitne. Ha en plan for hvor du vil overføre elva stein i hagen din seng - kanskje i en annen blomst seng ell

 • Slik fjerner en Rocker Panel Slik fjerner en Rocker Panel
  - 阅 0

  Rocker paneler dannes ark-stål medlemmer av en bil karosseri. De er plassert på dørterskelen og spot-sveiset sammen med bunnplaten og dørstokker. Fordi undersiden av vippe panelet er utsatt for elementene, vann, gjørme og veisalt ofte samle inne i pa

 • Slik fjerner Lava Rocks Fra Hawaii Slik fjerner Lava Rocks Fra Hawaii
  - 阅 0

  Du har nettopp besøkt øyene og ønsker å hente hjem en suvenir lavastein til hagen din, men er plaget av lokale regnskaper fryktelig uflaks skjenket dem som tar steiner fra øyene uten tillatelse. Hvis du tror på Hawaii myter, bør du søke om tillatelse