Amopage

Slik fjerner sement fra belegningsstein

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner sement fra belegningsstein


Sement kan være rotete å jobbe med, spesielt hvis du er en ny gjør-det-yourselfer. Når du oppdager at du har fått litt sement splatter på nylagt brostein, tror ikke du må leve med det. Du kan rydde opp sementen mens det fortsatt er vått eller, hvis det er stort sett satt, vente med å fjerne det før det er tørket. Du bør være i stand til å få pavers tilbake i god form.

Du trenger

plastskrape

bomull fille

Vann

Pulverisert vaskemiddel

børste

Trykkvann (valgfritt)

Bruksanvisning

Skrap opp noen konkrete mørtel som fortsatt er våt, ved hjelp av en plastskrape. Kast avfallet i en søppelbøtte.

Fukt en bomullsklut, og deretter kjøre fille over sement splatter. Hvis du har øses opp det meste av sement og sement er fortsatt vått, kan du være i stand til å fullføre jobben ved å tørke resten opp før det tørker.

Ren igjen når sementen tørker. Hvis du ren og skyll belegningsstein før da, kan du skade styrken av den ferdige betongen. Noen sement tørker i to timer, mens andre tar flere timer.

Fukt de berørte områdene med vann fra en slange eller sprayflaske.

Tilsett vann til pulverisert vaskemiddel til den danner en lime. Ved hjelp av en tynn børste, spre denne vaskemiddelpasta over sement driblinger på brostein. Ikke bruk stålbørste, siden busten kan skrape belegningsstein. Vent noen minutter.

Skrubb lime inn de fargede områdene, skyll bort med rent vann. Hvis belegningsstein fortsatt vise spor av tørket sement, gjenta denne skrubbing teknikken en gang til for å fjerne eventuelle siste bitene.

Hint

Hvis belegningsstein er fortsatt ikke rent, press-vaske dem for å fjerne eventuelle rester av sement.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-sement-fra-belegningsstein/ "

相关文章!
 • Slik fjerner sement fra Paint & Glass Slik fjerner sement fra Paint & Glass
  - 阅 0

  Alt som trengs er å komme for nær en sement lastebil i trafikken og sement vil finne en vei inn på bilen. Sement har en tendens til å tørke den raskeste på steder det ikke er ønsket, og når den gjør det utgjør problemet med å prøve å få den av. Heldi

 • Slik fjerner Thinset Fra betonggulv
  - 阅 1

  Thinset er ikke bare flis lim; Det er en sement som brukes for å feste fliser på vegger eller gulv. Mange kjemiske lim fjerning ikke vil mykne thinset som de gjør fugemasse. Når thinset har herdet, er det svært vanskelig å fjerne. Du har kanskje ikke

 • Slik fjerner animasjon fra PowerPoint Slik fjerner animasjon fra PowerPoint
  - 阅 1

  Har du en fryktelig animasjon i Microsoft PowerPoint 2007-presentasjon, men du vet ikke hvordan du skal bli kvitt det? Det er ikke så vanskelig som det ser ut. Med flere enkle å følge trinnene, kan du lære hvordan du fjerner det stygge animasjon - en