Amopage

Slik fjerner reservehjul fra under en lastebil seng

- Views 2
Advertisement

Slik fjerner reservehjul fra under en lastebil seng


I begynnelsen av det 20. århundre, ble pickup lastebiler bare endret biler. Men pickup lastebil kom til sin rett når disse svært allsidige kjøretøyene fått i popularitet. Moderne pickup lastebiler dele nesten ingen deler med biler, hvis reservedekk er som regel stuet i bagasjerommet. For å unngå å kaste bort verdifull last plass ved stuing reservehjulet i Pickup seng, produsenter montere reservehjul under sengen på baksiden av pickup lastebil. Dette løste problemet med hva de skal gjøre med fritiden, men å fjerne dekket fra sin plass under sengen kan være et ork med mindre du vet hvordan du gjør det riktig.

Du trenger

Dekk skiftende verktøy

Bruksanvisning

Finn din lastebilens dekk skiftende verktøy og fjerne dem fra kjøretøyet.

Finn jack-forlengelsesstenger og jack håndtaket. Sett de to halvdelene av forlengelsesstenger sammen til de klikker på plass.

Finn hull i den bakre støtfangeren ved siden av den bakre lisens plate. Fjern låsen fra hullet med tenningsnøkkelen, hvis lastebilen er utstyrt med det.

Sett samlet forlengelsesstengene inn i hullet før de tar kontakt med dekk-senkemekanisme. Skyv kontakten håndtaket på den utstikkende enden av forlengelsesstenger. Vri jekkhåndtaket i en retning mot urviseren inntil dekket - holdt på plass av en kabel - når bakken.

Bruk hekta enden av lug skiftenøkkel fra dekk skiftende verktøysett og ulempe dekk-senkemekanisme er kabelen. Trekk skiftenøkkel bort fra baksiden av lastebilen for å dra dekk mot deg.

Vinkel dekket holder på bunnen av senkemekanisme er kabelen gjennom hullet i sentrum av reservehjulet hjulet. Ta ut reservehjulet.

Snu rekkefølgen av trinn 1 til 6 for å oppbevare reservehjulet under pickup lastebil seng.

Hint

Dekk skiftende verktøy på noen lastebiler kan monteres i førerhuset bak eller under baksetet, mens i noen biler verktøyene kan monteres under panseret foran radiatoren. Sjekk bilens dekk skiftende instruksjoner for plasseringen av verktøyene.

De samme trinnene for å fjerne et reservehjul fra under en lastebil seng også gjelde for mange store SUVer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-reservehjul-fra-under-en-lastebil-seng/ "

相关文章!
 • Slik fjerner reservehjul Fra en F250 SUPERDUTY Ford Slik fjerner reservehjul Fra en F250 SUPERDUTY Ford
  - 阅 0

  Endring av dekk på din Ford F-250 innebærer å trekke reservehjul ned fra under sengen av lastebilen. Trucken er utstyrt med spesialverktøy som vil hjelpe deg til å trekke dekket ned. Dekkets sikret med et wiretrekk system som holder dekket nær sengen

 • Slik fjerner reservehjul Fra en Ford F-150 Slik fjerner reservehjul Fra en Ford F-150
  - 阅 0

  Den reservehjul på en Ford F150 henger under lastebilens seng, bare frem av støtfangeren bak. Å ha en skikkelig vedlikeholdt reservehjul kan være en livredder hvis du får et flatt dekk mens du kjører din F150. Med det i tankene, er det best å sette d

 • Slik fjerner slangen fra luftkammer sove nummer seng Slik fjerner slangen fra luftkammer sove nummer seng
  - 阅 0

  Sleep Number senger, produseres og selges med ekstra behagelig, er designet med interne luftkamre som du kan fylle opp og tømme for å justere fasthet i sengen. Hvis du skal flytte og ta din Sleep Number seng med deg, det kan enten være helt demontert