Amopage

Slik fjerner Mold ved frysing

- Views 0
Advertisement

Du kan oppleve utbruddet av mugg på grunn av vannskader i hjemmet eller fuktighet i små, lukkede rom som loft eller garasje. Mens det er flere muligheter for å bli kvitt soppvekst, kan du velge å ta saken i egne hender. I dette tilfellet kan du fryse Støpt elementer for å stanse muggvekst. Husk at minusgrader vil ikke drepe eller fjerne mugg. Du trenger ytterligere verktøy for å fjerne den helt.

Du trenger

Engangs plast rengjøring hansker

Søppelsekker

Soppdreper

rengjørings~~POS=TRUNC filler

avfukter

Fan

Bruksanvisning

 • 1

Bruk verneplasthansker før du berører noe som ser ut til å ha mugg på overflaten. Siden mugg kan føre til helsemessige komplikasjoner, for eksempel hudinfeksjoner og luftveisproblemer, vil du ønsker å beskytte deg selv så mye som mulig.

2

Legg de infiserte elementer på søppelsekker i en åpen luft sted slik at de kan tørke ut. Luftsirkulasjonen er et viktig første skritt mot mugg fjernes.

3

Inaktivere muggvekst ved å plassere varene i en fryser. Ved 0 grader Fahrenheit eller mindre, er formen ikke lenger i stand til å formere seg. Imidlertid vil den kalde temperaturen ikke føre til formen for å dø. Frysing hjelper på formen fjerningen ved å holde problemet blir verre. I mellomtiden kan du forberede seg til å avhende sopp og arbeide mot opprydding.

4

Fjerne elementer fra fryseren etter 24 timer, og begynne med fjerningen. Start med et soppmiddel, ved hjelp av rengjørings filler til å tørke den frosne mold fra overflaten av elementene. Følge opp ved å plassere avfuktere eller fans i det infiserte området for å øke luftsirkulasjon.

Hint

Denne frysing metoden er egnet for små, i hjemmet utbrudd. Du bør stole på fagfolk for større utbrudd, særlig de på offentlige steder.

Ta kontakt med en profesjonell før behandling av fotografier eller antikke gjenstander, siden de kan bli skadet i fryseren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-mold-ved-frysing/ "

相关文章!
 • Slik fjerner håret ved hjelp av naturlige krydder
  - 阅 0

  Både kvinner og menn sliter med hårfjerning. Barbering er svært repeterende, og voksing er ofte smertefullt og irriterende for huden. De fleste riktige kremer er stinky og ofte skaper flere problemer enn de løser. Heldigvis er det en måte å fjerne hå

 • Slik fjerner mold og mugg fra kroppen Slik fjerner mold og mugg fra kroppen
  - 阅 4

  Mold og mugg er en skjemmende og potensielt farlig problem at mange huseiere må forholde seg til. Mold og mugg kan forårsake mild til alvorlig helse og luftveisproblemer. Giftstoffer i mugg og jordslag kalles mykotoksiner. Når disse giftstoffene er i

 • Slik fjerner Molding fra Oak Kjøkken Skap
  - 阅 0

  Hvis du trenger å fjerne molding fra eik skap, vil du finne at eik er en tøff tre og gir ikke lett. Sjansene er, støping har vært der i flere år, og er solid på plass. Tålmodighet, omsorg og litt hardt arbeid vil få molding fjernes uten å skade skap.