Amopage

Slik fjerner maling med Steam

- Views 2
Advertisement

Slik fjerner maling med Steam


Lag av gammel maling på toppen av tre kan være svært vanskelig å fjerne med tradisjonelle slipemetoder. En måte å gjøre jobben mye enklere, er å bruke damp for å fjerne den gamle malingen. Damp fungerer på to måter - ved oppvarming av malingen for å mykne den, og også ved å legge til fuktighet til tre, som bidrar til å løfte malingen. En av de største fordelene med å bruke damp for å fjerne gammel maling er reduksjonen i støv og malingspartikler. Gammel maling inneholder ofte høye nivåer av bly, og ved hjelp av damp reduserer sin utgivelse i luften.

Du trenger

Steamer

sparkel

hansker

Bruksanvisning

Fyll dampbåt med vann. Lei en bakgrunns dampbåt på en lokal tapet butikk. Be om en rask demonstrasjon før du forlater butikken. La dampkokeren varme opp til damp begynner å komme ut.

Legg hodet på dampbåten på maling og hold den der i 30 sekunder til ett minutt. Varmen fra dampen og fuktigheten vil arbeide for å myke opp maling og skrelle den fra veden. Trykk godt inn slik at dampen trenger inn i malingen.

Flytt dampbåten hodet til side og bruke sparkel for å se etter mykhet. Hvis malingen skreller enkelt, er området klar. Hvis malingen ikke kommer opp lett, holde dampbåten på plass for en litt lenger.

Arbeid deg sparkel under malingen. Holder kniven i en 45-graders vinkel, presse malingen opp og av veden i en enkelt stripe. Malingen skal ikke komme seg i små biter. Maling kommer av i små biter betyr hurtigruten er ikke varm nok, eller du ikke har forlatt den på lakken for lenge nok.

Flytt dampbåten til en tilstøtende sted og gjenta prosessen. Arbeid på en metodisk måte, og pass på å få alle maling av et sted før du flytter til neste område.

Hint

Fuktighet siver inn i treet gjennom dampende prosessen. La treverket tørke over natten før du male eller beis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-maling-med-steam/ "

相关文章!
 • Slik fjerner maling med en lommelykt Slik fjerner maling med en lommelykt
  - 阅 3

  Av alle metoder du kan bruke for å fjerne maling, varme den med en lommelykt er den mest ekstreme. Flammen myker malingen, noe som gjør det lettere å skrape av, men det varmer også overflaten malingen dekker. Hvis det er et brennbart materiale, risik

 • Slik fjerner maling med saltsyre Slik fjerner maling med saltsyre
  - 阅 18

  Saltsyre er en kjemisk primært brukes i svømmebassenget behandling. Den kan også benyttes for fjerning av maling og andre substanser fra overflater som murstein, betong og stein som ikke kan renses lett. Dette er imidlertid en svært etsende og farlig

 • Slik fjerner maling med en vinkelsliper
  - 阅 0

  Oppgaven med å fjerne gammel maling kan vise seg enda mer skjemmende enn selve malingen. Men, som gir en ren overflate utgjør en viktig del av å forberede området for en ny maling jobb eller andre dekorative planer. Fjerne gammel maling med en slipem