Amopage

Slik fjerner Magnet Marks rustfritt Kjøleskap

- Views 12
Advertisement

Slik fjerner Magnet Marks rustfritt Kjøleskap


Rustfritt stål kjøleskap blir et stadig mer populært apparat i moderne kjøkken. Som med alle kjøleskap, er magneter bundet til å pryde dem. Når magnetene er plassert på en overflate, støv, skitt og rester blir noen ganger fanget mellom eller rundt magneten og kjøleskapet, slik at en opphopning eller overflateslitasje på kjøleskapet. Selv om dette er mindre synlige på gammeldags apparater, naturlig polert og rent utseende av overflater i rustfritt stål viser feil og bygge opp mer tydelig. Dette er lett å fjerne, men.

Du trenger

2 filler (myk og ikke-slipende)

Rustfritt stål renere eller poleringsmaskin

latex hansker

Bruksanvisning

Fjern eventuelle magneter fra kjøleskapet. Selv om bare en magnet har etterlatt et merke, er det tilrådelig å rengjøre hele overflaten for en jevn, polert utseende.

Bruk ikke slipende klut til å tørke ned overflaten av kjøleskapet. Ikke fukt det, men rett og slett fjerne alt støv og skitt som kan være på stålet.

Ta på deg gummihansker. Dette vil beskytte huden mot langvarig eksponering for rengjøring kjemikalier, samt rett og slett å holde dem tørre.

Sett 2-3 ss. av rustfritt stål poleringsmaskin på din andre fille. Ikke gni den rundt og spre den på fille, men bare la det som en skvett.

Trykk på DAB av rengjøringsmiddel eller poleringsmaskin på magneten merkene som du prøver å eliminere. Når det er brukt, forsiktig gni fille ned merket (eller over, etter korn av rustfritt stål). Ikke skrubb, men bare bruke den forsiktig i dette trinnet.

Bruk en tørr klut til å forsiktig gni renere i en rett linje med korn av stål. Hold gni den før den har tilsynelatende blitt smittet.

Påfør rengjøringsmiddel for rustfritt stål til din første fille og deretter til overflaten av kjøleskapet ditt.

Gjenta trinn 5 og 6, rubbing polish på rustfritt stål til eventuelle tiloversblevne rester og magnet merkene er borte.

Hint

Siden de fleste magnet merkene er rett og slett smuss fanget bak magneten, kleber seg til kjøleskap, kan de lett bli renset ved fremgangsmåten ovenfor. Rengjøring og polering kjøleskapet en gang i uken, eller månedlig, vil kutte ned på disse merk merker og stoppe dem før de skjer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-magnet-marks-rustfritt-kjoleskap/ "

相关文章!
 • Slik fjerner skraper av rustfritt Kjøleskap Slik fjerner skraper av rustfritt Kjøleskap
  - 阅 2

  Rustfritt stål kjøleskap utfylle en moderne eller moderne design som har rene linjer og uberørte overflater. Dette uberørte estetiske kan bli forstyrret av beis eller skrapemerker på din rustfritt stål kjøleskap, imidlertid. Forhindre dette ved å ren

 • Slik fjerner kulepenn Marks Slik fjerner kulepenn Marks
  - 阅 0

  Kulepenner forlate blekk merker på klær og overflater. Marks skyldes berøre tuppen mot antrekket ditt, og etterlater en penn i en lomme eller børsting en penn på møbeltrekk. Fjerne kulepenn karakterer i noen tilfeller krever bare vanlig flekkfjerning

 • Slik fjerner riper fra rustfritt stål
  - 阅 3

  Rustfritt stål kokekar har vært populært en stund på grunn av sin holdbarhet og flekke-motstand. Flere nylig, er mange forbrukere også velger rustfritt stål for en ren, moderne tillegg til ethvert kjøkken plass. Men til tross for de mange fordelene a