Amopage

Slik fjerner kalkavleiringer fra Pool Tiles

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner kalkavleiringer fra Pool Tiles


Kalsium flekker, noen ganger kalt skala, skje rundt den øvre kanten av et basseng og ser ut som hvite eller grå crusty innskudd. De er ofte forårsaket enten av hardt vann eller mineraler som siver ut av nærliggende fliser mørtel. Hvis venstre på plass, kan de føre til permanente flekker på fliser samt forårsaker bassenget ser skitne og skjemmende. Fjerne kalkavleiringer fra bassenget fliser vil kreve noe fysisk arbeid. Dessverre, må du gjenta prosessen med jevne mellomrom, siden flekkene ofte tilbake.

Du trenger

Tile pensel

Klut eller papirhåndkle

pimpstein

Barberblad skrape

Bruksanvisning

 • 1

Tapp vannet i bassenget med minst 6 til 10 inches, slik at du enkelt kan få tilgang til kalsium-farget områder. Dette tillater deg også å tørke løsnet kalsium av uten innskudds det i bassengvannet.

2

Knele ned på kanten av bassenget, eller komme inn i bassenget hvis du ikke har noe imot å bli våt. Plasser en stiv-stritter fliser børste på toppen av kalkavleiringer og skrubbe bassenget fliser ved hjelp av sirkelbevegelser for å løsne innskudd.

3

Tørk bassenget flis med en klut eller et papirhåndkle for å fjerne løsnet kalsium. Undersøke området for å se om alle av innskuddet kom av, og bruke en pimpstein for å forsiktig skrubbe i sirkulære bevegelser hvis noen kalsium gjenstår.

4

Fjern tykk skala fra flisen ved hjelp av et knivblad skraper, er forsiktig med å holde en lav vinkel og unngå riper i overflaten.

5

Tørk området igjen med kluten. Gjenta prosessen for å rengjøre rundt omkretsen av bassenget for å fjerne de gjenværende kalkavleiringer.

Hint

Du kan bruke en standard pimpstein tilgjengelig i skjønnhet forsyne butikker eller kjøpe en i et basseng forsyning butikk som har en lengre håndtak laget spesielt for bassenger.

Kommersielle produkter er også tilgjengelig for å fjerne skala fra bassenget fliser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-kalkavleiringer-fra-pool-tiles/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Forkalkning Fra Pool Tile
  - 阅 0

  Forkalkning oppstår når det er en opphoping av kalsium innskudd. Hvis du har forkalkning på bassenget fliser, vil du legge merke til hvite rester på overflaten. Det kan være spesielt merkbart hvis du har en mørk farget flis. Fjern forkalkning selv ve

 • Slik fjerner kalkavleiringer fra en rød murstein Innkjørsel Slik fjerner kalkavleiringer fra en rød murstein Innkjørsel
  - 阅 0

  En rød murstein oppkjørselen legger stil til inngangen til ditt hjem. Over tid kan kalkavleiringer dannes på rød murstein fra konstant eksponering for vann fra sprinkleranlegg og regn. Mens syre i nedbøren vanligvis fjerner noen kalkavleiringer, har

 • Slik fjerner kalkavleiringer fra en Pontoon Slik fjerner kalkavleiringer fra en Pontoon
  - 阅 0

  En pontoon kan referere til en komplett båt eller flyter som støtter båten plattformen. Pongtonger kan konstrueres fra en rekke materialer, men mest populært av lett aluminium. Mens det er vanlig, båter som er stasjonert i vann i lange perioder av ga