Amopage

Slik fjerner Iron On Bokstaver med pergament papir

- Views 3
Advertisement

Slik fjerner Iron On Bokstaver med pergament papir


Du kan fjerne jern-on bokstaver fra en gammel t-skjorte slik at det kan resirkuleres. Hvis du utformer en skjorte med jern-på overføringer og lette for barna, kan de vokse design på den før skjorten er utslitt. Du kan fjerne navnet på en skole stolthet skjorte og erstatte den med en eldre barnets navn som nå deltar på den aktuelle skolen i stedet for å kjøpe en ny skjorte i samme farge. Det tar bare noen få husholdningsartikler og litt tid til å fjerne jern-on bokstaver.

Du trenger

Jern

bakepapir

Isopropylalkohol

Bomullspinner

Firm tannbørste

Bruksanvisning

Plugg inn en jern og slå den på det høyeste effekttrinnet eller bomull innstilling. La jernet pre-heat.

Plasser skjorte med jern-on bokstaver på et strykebrett eller en flat overflate med et håndkle under den.

Legg et stykke pergament papir med den blanke siden ned på toppen av jern-on bokstaver. Stryke pergament papir med stor kraft inn bokstavene til du kan se brevet følger til pergament papir.

Trekk opp den ene enden av pergament papir fra toppen av brevet og dra det sakte ned. Brevet vil holde seg til papiret og dra av skjorta.

Fjern hver bokstav en om gangen ved hjelp av denne metoden å bruke ekstra bakepapir for hver enkelt.

Hell isopropylalkohol på bomullspinner og gni området under hver bokstav. Pensle med en fast tannbørste for å fjerne eventuelle limrester som gjenstår.

Vask klærne før du påfører nye bokstaver.

Hint

En skjorte med jern-on bokstaver som har blitt vasket og slitt flere ganger kan ha mørkere materiale under bokstavene etter at de er fjernet på grunn av skjorten falming. Påfør ny skrift eller design på toppen av de opprinnelige områder med jern-on transfers som er litt større enn de gamle for å dekke opp forskjellen i fargen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-iron-on-bokstaver-med-pergament-papir/ "

相关文章!
 • Hvordan Cook med pergament papir
  - 阅 0

  Pergament papir er ikke det samme som voks papir. Pergament er blitt belagt med silikon for å gjøre det mer varmebestandig. Det betyr at du kan lage mat med den i ovnen. Ved å bruke bakepapir, vil maten ikke holde seg til papir eller pannen, slik at

 • Hvordan Line A Pan med pergament papir Hvordan Line A Pan med pergament papir
  - 阅 0

  Bakers har lenge brukt bakepapir i utarbeidelsen av sine oppskrifter. Bakepapir bidrar til å hindre mat fester seg til metallpanner og gjør det lettere å fjerne delikat bakt mat og stekt forretter fra baking panner. Papiret forenkler også rengjøring

 • Slik fjerner Moles deg selv med Castor Oil
  - 阅 0

  Føflekker er brun, rød, rosa eller sort flekker, rund eller oval, som vises hvor som helst på huden. Alle har føflekker, fra 10 eller mer. Føflekker er vanligvis godartet, men kan være kreft. Det kan være lurt å fjerne føflekken (e) fordi det kan før