Amopage

Slik fjerner hardt vann innskudd på undersiden av en Tea Kettle

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner hardt vann innskudd på undersiden av en Tea Kettle


Mineralforekomster vil samle inne i en teakettle over tid. Når vannet koker, og setter i teakettle, mineraler ofte samle på bunnen. Hardt vann innskudd kan gjøre vannet inne i teakettle har en dårlig smak. I stedet for å kaste teakettle ut, fjerne hardt vann innskudd med elementer som du har rundt hjemmet. Rengjøring av tekjele en gang i måneden vil bidra til å forhindre hardt vann fra å bygge seg opp inne i kjelen.

Du trenger

hvit eddik

1/4 kopp natron

Håndkle

Bruksanvisning

Bland en lik mengde av hvit eddik med vann i teakettle.

Plasser teakettle på stovetop over høy varme for å bringe den til en byll. La vann og eddik løsning å koke i 10 minutter.

La løsningen kult. Hell den ut av teakettle og fylle det med 1/4 kopp natron og kaldt vann.

Rist teakettle nok til å virvle rundt natron løsning. La den satt for 10 til 15 minutter, og deretter helle den ut. Dette vil fjerne lukt fra eddik.

Skyll teakettle med varmt vann. Tørk utsiden av kjelen med et håndkle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-hardt-vann-innskudd-pa-undersiden-av-en-tea-kettle/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hardt vann innskudd fra en Kettle Slik fjerner hardt vann innskudd fra en Kettle
  - 阅 0

  Hardt vann innskudd på en kjele vanligvis presenterer seg som hvite, flassende innskudd. Disse avsetninger stammer fra mineraler i vann. Noen av de mer vanlige mineraler som gir belegg inkluderer magnesium og kalsium. Heldigvis kan du fjerne hardt va

 • Slik fjerner hardt vann innskudd fra Granitt Slik fjerner hardt vann innskudd fra Granitt
  - 阅 0

  Hvis vannet har en høyere konsentrasjon av mineraler som magnesium og kalsium enn gjennomsnittet vann fra springen, da har du "hard" vann. Hardt vann har en tendens til å produsere flekker over tid på alle slags overflater som utsettes for vann.

 • Slik fjerner hardt vann innskudd fra Aluminium Slik fjerner hardt vann innskudd fra Aluminium
  - 阅 1

  Hvis du oppdager mineralforekomster i bunnen av aluminium kokekar, er den skyldige trolig vann. Vannet fra springen i noen kommuner inneholder kationer med en kostnad på to. Disse kationer kan reagere med andre kjemikalier når de utsettes for varme o