Amopage

Slik fjerner hardt vann flekker fra Composite Granitt

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner hardt vann flekker fra Composite Granitt


Granitt er en holdbar og attraktiv stein, noe som gjør det til et populært valg for kjøkken og bad benkeplater og vasker. Kompositt granitt, laget av komprimerte akryl og granittpartikler, er ofte brukt for plater og synker fordi det er mindre kostbart enn solid granitt. Alle former for granitt må nøye rengjøring og vedlikehold for å holde dem ute smart og skinnende. Fjerne hardt vann flekker og skala fra kompositt benkeplater i granitt er en enkel jobb som bare tar noen få minutter.

Du trenger

boller

Oppvaskmiddel

kluter

Tørkepapir

hvit eddik

Bruksanvisning

 • 1

Fyll en bolle med varmt vann og en klemme av oppvaskmiddel. Dypp en myk, ren klut inn i vann og tørk over kompositt granitt overflate for å fjerne alt smuss, smuler og matrester.

2

Hell hvit eddik i en skål til en dybde på 1 til 2 inches.

3

Suge en ren klut eller papir håndkle i hvit eddik i ca 1 minutt.

4

Plasser klut eller papirhåndkle over hardt vann beis eller skala innskudd. Spre klut eller håndkle ut flat. La den stå på i 30 minutter og fjerne det når tiden utløper.

5

Skyll huden med en klut fuktet med rent vann. Blot området tørt med et papirhåndkle eller en tørr klut.

Hint

Unn deg kompositt granitt benkeplate med granitt sealer og ikke-slipende polish å opprettholde sin glans og beskytte den mot flekker.

Bruk aldri sure rense, ammoniakk eller skureputer for å rense eller fjerne flekker fra kompositt granitt. Alle kan skade overflaten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-hardt-vann-flekker-fra-composite-granitt/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hardt vann flekker fra Fish Tanks
  - 阅 0

  En ren og klar fisken tank legger skjønnhet til ethvert rom. Dessverre, selv med riktig pleie, kan hardt vann akkumuleres, slik at fisken tank flekker og skitne. Mens fjerne hardt vann flekker fra fisken tank kan virke som en skremmende oppgave, med

 • Slik fjerner hardt vann flekker fra plast koppene Slik fjerner hardt vann flekker fra plast koppene
  - 阅 1

  Det grå, skjellende film bygge opp på plast kopper kan være et mysterium. Men hvis du har hardt vann, de gjentatte stygge flekker er noe du kjemper på en jevnlig basis. Enten de kommer fra å drikke vann eller vaskeprosessen, hardt vann flekk på plast

 • Slik fjerner hardt vann flekker fra dusj fliser Slik fjerner hardt vann flekker fra dusj fliser
  - 阅 0

  Hardt vann flekker er et problem på nesten alle dusj overflater og fliser dusj er intet unntak. Vanndråper skyldes vann som spruter og tørker på flis, slik at du med en skyet rest. For å fjerne hardt vann flekker, bruke noe trygt for både fliser og n