Amopage

Slik fjerner hardt vann flekker av rustfritt stål Kitchen Sink

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner hardt vann flekker av rustfritt stål Kitchen Sink


Hardt vann kan etterlate skjemmende flekker på rustfritt stål oppvaskkum, og disse plassene kan være vanskelig å fjerne på grunn av mineralsammensetning av vannet. For å komplisere saken ytterligere, er rustfritt stål svært følsomme for sure rengjøringsmidler, som begrenser mulighetene for rengjøringsprodukter. Til tross for disse komplikasjoner, kan du fjerne hardt vann flekker fra vask bruke produkter som vanligvis finnes i hjemmet, ved hjelp av en mild tilnærming.

Du trenger

Bakepulver

hvit eddik

liten skål

myk klut

Sitronsaft

Bruksanvisning

Lag en pasta ved å blande tre deler natron med en del hvit eddik. Hell ingrediensene i en liten bolle og bland godt. Selv om rustfritt stål er følsomt overfor sure produkter, inneholder hvit eddik bare 5 prosent syre og kan effektivt fjerne hardt vann flekker uten å skade den rustfrie stål.

Påfør lim til en myk klut og fast skrubbe hardt vann flekk til flekken forsvinner. Ikke bruk en skuresvamp eller annen myk klut, som de kan ripe opp finish på din rustfritt stål.

Skyll vasken for å fjerne alle løse hardt vann rester.

Hell sitronsaft over hardt vann flekker, hvis eddik og natron unnlater å gjøre triks. La sitronsaft for å suge inn i flekken i ca 10 minutter og deretter skrubbe den med en myk, myk klut. Som eddik, inneholder sitronsaft nok syre til å oppløse hardt vann, men ikke nok til å ruste rustfritt stål.

Hint

Ved kjøp av kommersielle rensemidler, alltid lese ingredienser og unngå eventuelle produkter med en syre base. Disse typer produkter kan korrodere rustfritt stål i vasken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-hardt-vann-flekker-av-rustfritt-stal-kitchen-sink/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hardt vann flekker fra rustfritt stål Slik fjerner hardt vann flekker fra rustfritt stål
  - 阅 0

  Enten du har en rustfritt stål vask eller badekar surround, er du ofte igjen med kalk fra vanntilførselen. Dette etterlater din attraktiv, feilfri rustfritt stål overflate med skjemmende hardt vann flekker som ser ut som små skitne dråper vann. For å

 • Hvordan rense hardt vann flekker fra rustfritt stål Hvordan rense hardt vann flekker fra rustfritt stål
  - 阅 0

  Hardt vann flekker er forårsaket av mineralforekomster i vann. Disse stygge merker kan ikke bare tørkes bort med en klut. Rengjøring vann flekker fra rustfritt stål og kokekar krever å bruke de riktige produktene for å bryte opp mineralforekomster. H

 • Slik fjerner hardt vann flekker Naturligvis Slik fjerner hardt vann flekker Naturligvis
  - 阅 0

  Hvis du har hardt vann, er sjansen stor for at du har flekker på de keramiske eller glassflater i hjemmet ditt, spesielt på kjøkkenet og på badet. Disse stygge flekker er forårsaket av kalkavleiringer. De kan fjernes med kommersielle rengjøringsmidle