Amopage

Slik fjerner hår under armene Med Sugaring

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner hår under armene Med Sugaring


Mens hårete armhuler kan betraktes som sexy i enkelte deler av verden, i USA og store deler av Vest-Europa, er det ansett som skjemmende. Dette gjelder spesielt for kvinner. Tradisjonelt har hyppig barbering blitt pålagt å fjerne hår under armene og holde det området ser glatt og ren. Men kroppen sugaring tilbyr en mer langvarig, rimelig løsning som mange kvinner kan ønske å utforske.

Du trenger

Jar av kroppen sugaring

Ren bomull ark, skåret i lange, rektangulære strimler av samme størrelse

Tunge eller treskje

Bruksanvisning

Oppvarme legemet sukring i mikrobølgeovn på middels effekt i 1 minutt. Du kan varme den rett i beholderen, så lenge beholderen er mikrobølgeovn. Hvis ikke, scoop kroppen sugaring ut med en skje og legg den i en mikrobølgeovn-safe skål for oppvarming.

Grav ut en marmor-sized ball av kroppen sugaring med en tunge depressor eller tresleiv.

Tørk din underarm området. Det skal ikke være noe fuktighet i det hele tatt, som kroppen sugaring ikke vil holde ordentlig i nærvær av fuktighet. Anvende talkum for å oppnå maksimal tørrhet.

Spre kroppen sugaring over hår under armene, ved hjelp av tunge eller en tresleiv. Bruk den i retning av hårvekst. Sørg for at du fullstendig dekke alt av hår.

Ta en av de rektangulære, klut strimler. Trykk den godt ned over kroppen sugaring på hår under armene. Bruk så mange strimler som det tar å få alt håret dekket med bomull. Hvis stripene er for lang, kan du trimme endene etter behov.

Riv vekk strimlene i motsatt retning av hårveksten. Gjør dette raskt og godt. Dette bør fjerne hår under bomull stripe.

Sprut armhulene med kaldt vann for å ta bort noe av brodden.

Hint

Gni en beroligende krem ​​eller lotion inn i armhulen etter fjerning av hår med kroppen sugaring. Dette vil bidra til å holde huden myk og arbeide mot å hindre et utslett fra forming.

Hvis du opplever ubehag som varer mer enn tre til fem minutter etter kroppen sugaring, påfør en liten ispose til området inntil smerten avtar. Sørg for å vikle ispose i et håndkle før du setter den mot huden din.

Når du fjerner hår under armene med kroppen sugaring, det kommer til å skade en liten bit. Sugaring er mer skånsom enn voksing, men det fortsatt trekker håret ut av sine røtter. Siden underarm er en så følsomt område, forvente noen mindre ubehag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-har-under-armene-med-sugaring/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hår under armene med hjemmelagde ting
  - 阅 1

  Fjerning av hår under armene kan være en plage. Barbering eller bruke hårfjerningskrem gir en midlertidig og rask løsning, men du må gjenta prosessen hver dagene. Sugaring er en hårfjerning prosess som du kan gjøre enkelt med ting fra hjemmet ditt. P

 • Hva er den beste måten å fjerne hår under armene?
  - 阅 0

  Underarm hårfjerning er en valgfri grooming vane. Mange kvinner og noen menn barbere hår under armene. Du kan fjerne hår under armene ved å barbere med en barberhøvel, voksing, elektrolyse eller laser hårfjerning. Kostnaden for underarm hårfjerning v

 • Slik fjerner Moles deg selv med Castor Oil
  - 阅 0

  Føflekker er brun, rød, rosa eller sort flekker, rund eller oval, som vises hvor som helst på huden. Alle har føflekker, fra 10 eller mer. Føflekker er vanligvis godartet, men kan være kreft. Det kan være lurt å fjerne føflekken (e) fordi det kan før