Amopage

Slik fjerner hår under armene med hjemmelagde ting

- Views 1
Advertisement

Fjerning av hår under armene kan være en plage. Barbering eller bruke hårfjerningskrem gir en midlertidig og rask løsning, men du må gjenta prosessen hver dagene. Sugaring er en hårfjerning prosess som du kan gjøre enkelt med ting fra hjemmet ditt. Prosessen bruker en naturlig lim laget av ingredienser fra kjøkkenet. Det er forskjellig fra voksing, fordi det er mindre smertefullt, kan resultatene vare i opptil 4 uker, og det er rot gratis. Som voksing, fjerner det håret ved roten.

Du trenger

2 kopper hvit stokk sukker

1/4 kopp sitronsaft

1/4 kopp vann

tøybånd

Bruksanvisning

Klem saften fra to sitroner og press det å kvitte seg med massen og frøene. (Du kan bruke sitronsaft konsentrat i stedet for friske sitroner.)

Bland sukker, sitronsaft og vann i en kjele over middels høy varme. Hold omrøring av blandingen for å unngå det brenning eller fester seg til bunnen av pannen.

Etter at blandingen begynner å koke, skru varmen til lav. La det småkoke i 20 minutter. Hold et øye med sugaring blandingen som den skifter farge og blir mørkere. Når det er mørkt gult i farge, fjerne den fra varmen og la den avkjøles i ca 15 minutter.

Klargjør underarm huden ved hjelp av en rensende lotion og bruke noen baby pulver. Babyen pulver hjelper lim til å feste mer til håret og mindre på huden.

Knip noen sugaring blanding med fingrene. Det vil være som en stor blob i hånden. Begynne å rulle den i håndflaten til en ball, noe som skaper nok varme til å gjøre programmet enklere.

Påfør blandingen fast i et tynt lag på din underarm huden i motsatt retning av hår growth.You også kunne bruke en sløv kniv eller en flat trepinne til å gjelde blandingen.

Sett en klut stripe over blandingen og trykk godt. Trekk tøybåndet hurtig i samme retning av hårvekst for å unngå ethvert brudd i hårsekkene. Dette gir varige resultater og unngår inngrodde hår.

Gjenta prosessen til du fjerner alt håret.

Bruk en fuktig klut til å rengjøre din underarm. Blandingen vasker bort lett med vann.

Hint

Hår under armene bør være 1/4 tommers lang.

Sugaring blandingen er klar når det blir en mørk gul farge. Hvis du fjerner blandingen før den skifter farge, vil sluttproduktet bli for klissete å jobbe med.

Oppbevar left blandingen i en lufttett beholder for senere bruk. Mikrobølgeovn det i ca 10 sekunder rett før bruk, slik at det blir varmt, men ikke for varmt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-har-under-armene-med-hjemmelagde-ting/ "

相关文章!
 • Slik fjerner hår under armene Med Sugaring Slik fjerner hår under armene Med Sugaring
  - 阅 0

  Mens hårete armhuler kan betraktes som sexy i enkelte deler av verden, i USA og store deler av Vest-Europa, er det ansett som skjemmende. Dette gjelder spesielt for kvinner. Tradisjonelt har hyppig barbering blitt pålagt å fjerne hår under armene og

 • Hva er den beste måten å fjerne hår under armene?
  - 阅 0

  Underarm hårfjerning er en valgfri grooming vane. Mange kvinner og noen menn barbere hår under armene. Du kan fjerne hår under armene ved å barbere med en barberhøvel, voksing, elektrolyse eller laser hårfjerning. Kostnaden for underarm hårfjerning v

 • Slik fjerner Moles deg selv med Castor Oil
  - 阅 0

  Føflekker er brun, rød, rosa eller sort flekker, rund eller oval, som vises hvor som helst på huden. Alle har føflekker, fra 10 eller mer. Føflekker er vanligvis godartet, men kan være kreft. Det kan være lurt å fjerne føflekken (e) fordi det kan før