Amopage

Slik fjerner Gum Fra Blue Jeans

- Views 0
Advertisement

Mange av oss har steget fra et sete på et offentlig sted, bare for å oppdage vi satte oss ned på en klump av tyggegummi - og nå tannkjøttet synes å ha permanent sveiset seg til stoffet i våre blå jeans. Fortvil ikke: Du kan fjerne tyggegummi fra stoffer med bare litt tålmodighet og fasthet.

Du trenger

sløv kniv

Is

Plastpose

Renseri løsemiddel

Mineralolje

Heavy-duty vaskemiddel

Pre-behandlingsløsning

Bruksanvisning

Fjern så mye tyggegummi som mulig fra kluten med et papirhåndkle. Hvis du oppdager sitt utseende raskt, bør gum være lett å fjerne.

Sett litt is i en glidelås-type plastpose. Sett dette på toppen av gummiaktig materiale. Vent minst 20 minutter for tannkjøttet å stivne og deretter skrape av den gjenværende tyggegummi med en sløv kniv.

Varm litt eddik i en liten beholder i mikrobølgeovn. Dypp en gammel tannbørste i det oppvarmede eddik og skrubb vekk tyggegummi.

Prøv å bruke noen flekkfjerningsmiddel løsning eller renseri løsemiddel som du kan kjøpe på et stoff, dagligvarebutikk eller jernvarehandel, ifølge Cornell Cooperative Extension nettside. Bruk denne til området å følge instruksjonene på pakningen. Sørg for å plassere elementet på et håndkle første til å absorbere overflødig væske.

Påfør mineralolje eller peanøttsmør til flekken, skrape og skyll med varmt vann. Husk å bruke en pre-behandling spray og et kraftig vaskemiddel for å vaske jeans etterpå for å fjerne alle spor av olje.

Hint

Denim er ganske tøff, men sørg for å følge etiketten vaskeanvisningen på artikler laget av andre materialer. Ikke alle behandlinger er bra for alle stoffer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-gum-fra-blue-jeans/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Gum fra et par bukser
  - 阅 0

  Gummi er et klebrig stoff som er ment å tygges i en lang periode uten å komme fra hverandre. Hvis, ved et uhell, du liksom sitte på et stykke tygget tyggegummi, kan det være vanskelig å fjerne gunk fra bukse. Gum kan også sette seg fast til et par bu

 • Slik fjerner Gum fra en datamaskin Slik fjerner Gum fra en datamaskin
  - 阅 0

  Tyggegummi inneholder ingredienser som bidrar til det pinne som det tygges. Når gummi ender opp på andre overflater, som for eksempel en datamaskin, en klebrig, rotete situasjon resultater. Gum er ikke vanskelig å fjerne når tendens til å på en rikti

 • Slik fjerner Gum Fra Nylon Slik fjerner Gum Fra Nylon
  - 阅 0

  Gum har en måte å dukke opp på steder der det ikke skal finnes og kan føre til frustrasjon når det holder seg til klær. En favoritt antrekk eller pute trenger ikke å bli kastet hvis tannkjøtt tilfeldigvis finner veien dit. Med bruk av noen vanlige hu