Amopage

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

- Views 2
Advertisement

Badekar avløp noen ganger må byttes. Før den nye kan bli installert, må den gamle fjernes, og lære hvordan vil hjelpe i å installere den nye. Ser vi på hvordan man setter sammen mens du fjerner det hjelper i å forstå hvordan det vil passe sammen igjen.

Først finne ut hvilken type avløp du har. En spak på overløp plate mellom drain og tuten indikerer et avløp montering med en kobling.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Du trenger

Ark

Phillips-skrutrekker

Tang

Rørtang

Trinn 1:

Plasser et ark eller noen håndklær inne i karet. Dette vil forhindre skader og skrapemerker på finish mens du er inne i karet arbeids.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Steg 2:

Plasser spaken for å åpne avløpet stopperen. Med hendene, ta tak i proppen og trekk den ut av sluket. Det kan ha å bli vugget frem og tilbake for å koble den fra sammenhengen innsiden.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Trinn 3:

Med en skrutrekker og fjern avløps overløp dekselet ved å fjerne de to skruene som holder den på plass. Avløps overløp dekkplate er mellom vann tut og avløp.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Trinn 4:

Fjern forsiktig dekselet og båndet knyttet til den. Sammenstillingen må manøvreres ut av hullet. Hvis dekkplaten ikke har en spak, vil det ikke være noen kobling festet.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Trinn 5:

Sett håndtakene på tangen i avløpshullet. Kile i håndtaket på skrutrekkeren mellom tang håndtak. Vri tangen mot klokken med skrutrekker, skru avløpet fra forsamlingen under karet.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Trinn 6:

Finn tilgangspanel på en vegg for å komme til forsiden av karet bak veggen. Dersom det ikke finnes noen vegg adgang, vil det være adgang under huset i krypkjelleren. Avløpet sammenstillingen er på forsiden av karet og er festet til hovedavløpsrøret i huset. Koble enheten fra hovedavløpet ved å skru kontakten med en rørtang.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Trinn 7:

Gå tilbake i badekaret og rengjør dreneringshullet åpningen og overløp dekselåpningen, fjerne den gamle rørlegger er kitt. Karet er nå klar for en ny avløp montering.

Slik fjerner et badekar avløp Assembly

Hint

For å gjøre tappe fjerning enklere, kjøpe en renne nøkkelen til å skru avløpet fra karet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-et-badekar-avlop-assembly/ "

相关文章!
 • Slik fjerner et badekar Stopper Slik fjerner et badekar Stopper
  - 阅 0

  Når hår, såpe og annet rusk tette badekar avfall linje, vannet renner sakte; Dette kan faktisk være farlig, fordi det skaper en sklifare. Det tar ofte en slange til å rense tilstoppede badekar avløp, men for å få slangen til avløp, må du fjerne avløp

 • Slik fjerner et badekar Slik fjerner et badekar
  - 阅 0

  Remodeling et hjem kan være en veldig spennende eventyr eller det kan være et mareritt; fjerne et badekar er inkludert i det utsagnet. Men noen triks for å rørleggerfaget gjøre dette prosjektet litt mindre stressende. Et slikt triks er å fjerne badek

 • Slik reparerer et badekar avløp med et håndtak du trykker ned Slik reparerer et badekar avløp med et håndtak du trykker ned
  - 阅 0

  Badekaret avløp er ofte koplet til et avløp spak som styrer pluggen av badekar. Spaken løfter renne opp og ned for å fange opp eller slippe ut vann i karet. Bevegelige deler inne i sluket kan svikte etter en periode, hindrer avløpet fra å bevege seg.