Amopage

Slik fjerner en Shimano Krank

- Views 0
Advertisement

Drevet av benene, overfører en sykkel sveiv bevegelse til kjeden, som i sin tur roterer bakhjulet, driv sykkelen forover. En Shimano krank innbefatter et par av krankarmer, en på hver side av sykkelen. Med den standard Shimano Octalink konstruksjon er armene parret på endene av en roterende spindel og holdes på plass av bolter sveiv.

Du trenger

Sykkel arbeid stativ (valgfritt)

8 mm unbrakonøkkel

pin skiftenøkkel

Crank avtrekker

Skiftenøkkel

Bruksanvisning

 • 1

Sikre sykkelen i et sykkel arbeid stand. Ellers helle den ikke-drevne siden av sykkelen mot et solid underlag som vegg. For å hindre marring sykkelen, bruk en glatt overflate.

2

Finn støvdeksel ring rundt krankarmen bolten på høyre eller drive-side, av sykkelen. Støvdekselet inneholder et sett med små divots kalt "pin hull".

3

Sett tuppen av pinnen skiftenøkkel i to av pinnehullene. Roter pinnen skiftenøkkel mot klokken for å løsne støvdeksel. Fjern støvdekselet.

4

Bruk 8 mm unbrakonøkkel, og drei krankarmen bolten med klokken. Bruk motsatt Shimano krankarmen som brekkstang når løsne bolten. Fjerne bolten.

5

Træ enden av sveiv avtrekker verktøy i midten av Shimano krank. Bruk en skiftenøkkel til stram sveiv avtrekker.

6

Vri håndtaket på sveiv avtrekker klokken til tuppen av sveiv avtrekker kontakt med spindel. Fortsett å slå håndtaket. Når håndtaket dreies, vil veivarmen begynner å løsne fra spindelen.

7

Bruk skiftenøkkel for å løsne og fjerne slutten av sveiv avtrekker verktøy fra kranken.

8

Trekk løsnet drive-side krankarmen fra sykkelen. Snu sykkel rundt, og gjenta trinnene for å fjerne den andre krankarmen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-shimano-krank/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en Shimano Deore LX Crank Slik fjerner en Shimano Deore LX Crank
  - 阅 0

  Shimano Deore LX er en serie av komponenter designet spesielt for langrenn og trekking sykler. Serien omfatter en kranksett som har Shimanos Hollowtech II design. Den krank er sammensatt av kjedehjul, en spindel og et par pedalarmer kalles "veiver.&q

 • Slik fjerner en Shimano Kranklager fra en sykkel Slik fjerner en Shimano Kranklager fra en sykkel
  - 阅 0

  Den nederste hylle er det sett av lagre som tillater en sykkelens krankarmene å spinne. Det er en viktig komponent for alle sykkel, og uten en fungerende kranklager, er det i utgangspunktet umulig å drive sykkelen. Hvis du legger mye av miles på sykk

 • Slik fjerner en PCV Valve
  - 阅 0

  En positiv veivhusventilasjon (PCV) ventil er en nyttig enhet som er en av de eldste utslippskontroll komponenter i de fleste biler. Den returnerer delvis brente gasser fra veivkassen gjennom enveisventilen tilbake inn i forbrenningskammeret for å bl