Amopage

Slik fjerner en Pris Pfister tappekran

- Views 0
Advertisement

Når det er på tide å oppdatere utseendet på kjøkkenet ditt, kan du vurdere å oppdatere Pris Pfister kranen. The Price Pfister kranen monterer og demonterer akkurat som de fleste andre kraner. Fjerne Pris Pfister kranen er litt mindre rotete fordi flertallet av sine kraner ikke trenger drivning når du installerer dem til vasken. Selv om du kanskje nødt til å rydde litt overflate skitt unna, vil den synke være klar for en ny kran så snart du fjerner den gamle enheten.

Du trenger

Kanallås tang

Bruksanvisning

Gå under vasken og slå de to vannforsyning ventiler klokken for å skru av vanntilførselen. Gå tilbake til kranen og slå på begge kranen håndtakene for å fjerne eventuelle gjenværende vann. Slå av både vann tappekran håndtak.

Snu vannforsyning slangekoblinger mot klokka der de kobler til kranen håndtakene under vasken. Du trenger et par av kanal lock tang å først begynne å snu tilkoblingene til du kan vri dem av for hånd.

Finn forankringsvingemutterne som fester kranen til vasken. Vingemuttere vil være under kranen håndtaket gjengede stammer som tilførselsslanger koble til. Snu nøtter mot klokken for å fjerne dem fra kranen.

Gå opp til toppen av vasken og trekke kranen rett opp på baksiden av vasken. Trekk kranen ut nok til at du kan få tilgang til sprøyteslangen. Koble spray slangetilkoblingen fra bunnen av kranen tut med et par Kanallås tang. Flytt kranen ut av veien.

Gå under vasken og fjern vingemutteren som fester spray holder til vasken. Gå tilbake til toppen av vasken og dra i sprøyta, sprøyta slangen og holder seg borte fra vasken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-pris-pfister-tappekran/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en Pris Pfister Stem Valve
  - 阅 0

  Pris Pfister produserer en rekke tappekran ventiler, inkludert den populære stammen ventilen. I motsetning til kassett eller ball kranen ventiler, som blander varmt og kaldt vann sammen, stem ventiler styre bare varmt eller kaldt vann. Av denne grunn

 • Slik reparerer en Pris Pfister tappekran Slik reparerer en Pris Pfister tappekran
  - 阅 0

  Din Pris Pfister kranen har en enkel design, så det er holdbart og enkelt å reparere. O-ringene på bunnen av patronen kan bli utslitt, og erstatte dem kan fikse en lekkasje. Du bør sette din synke sammen igjen etter å ha byttet O-ringene for å se om

 • Slik fjerner en Kitchen Sink tappekran Slik fjerner en Kitchen Sink tappekran
  - 阅 0

  Tid og eksponering for vann fører til korrosjon av selv de beste kjøkkenvask kraner. Omsider noe skal lekke! Det er ganske enkelt å fjerne en kjøkkenvask tappekran. Alt som trengs er noen vanlige verktøy og en liten hånd styrke. Det er ikke mange del