Amopage

Slik fjerner en PCV Valve

- Views 0
Advertisement

En positiv veivhusventilasjon (PCV) ventil er en nyttig enhet som er en av de eldste utslippskontroll komponenter i de fleste biler. Den returnerer delvis brente gasser fra veivkassen gjennom enveisventilen tilbake inn i forbrenningskammeret for å bli ombrente. Selv om forskjellige kjøretøyer posisjonere PCV-ventil på en annen måte, bør det være forholdsvis enkelt å finne. Røret som går fra inntaksmanifolden til ventildekselet inneholder PCV ventilen. På de fleste biler, det ligger på toppen av ventildekselet, men noen modeller krever demontering andre komponenter for å få tilgang til det.

Du trenger

Nebbtang

Vinklet nebbtang

Ratchet og socket sett (valgfritt)

PCV ventil erstatning (eller forgasser renere å rengjøre ventilen)

Slik fjerner en PCV Valve

Finn ventildekselet (oftest hvor oljepåfyllingslokket ligger) og ser etter et plastrør som går fra ventildeksel til inntak manifold. Noen kjøretøy kan ha PCV ventil plassert nærmere til inntaksmanifolden side, men de fleste er på ventildekselet siden av røret.

Koble røret fra PCV ventilen. Utløpet tilkobling av ventilen er koniske og rett og slett unplugs fra slangen med noen wiggling. Bruk nebbtang (forsiktig) for å bistå i wiggling bevegelse for å fjerne slangen fra PCV ventilen uttaket.

Fjern PCV ventilen fra ventildekselet. PCV Ventilen sitter i et sete gummi og kan pried ut av stilling i ventildekslet med noen overbevisende. Ofte kan dette gjøres for hånd, men bruke nebbtang (vinklet nebbtang kan være nyttig i vanskelige å nå PCV ventiler) for å vrikke den ut av gummisetet.

Rengjør ventilen med forgasser renere eller erstatte med en ny og koble ved å plugge den inn i gummisetet, samkjøre utløp, og koble den gummi slangen fra inntaksmanifolden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-pcv-valve/ "

相关文章!
 • Slik fjerner et dekk Valve Kjerne
  - 阅 0

  Før du kan fjerne et dekk fra sin kant, må du la luften ut av dekket. Dette kan ta flere minutter hvis du gjøre det ved å trykke på ventilspindelen, men det tar bare noen få sekunder hvis du fjerner ventilspindelen helt. Du trenger Du trenger en vent

 • Slik tester en PCV Valve Slik tester en PCV Valve
  - 阅 0

  Det finnes en rekke forskjellige komponenter i eksosrensesystemet for moderne biler, hvorav den ene er den positive veivhuset ventilasjon (PCV) ventil. Dette er en én-veisventil, som bidrar til å fjerne gasser fra motorens veivhus og øker motorens vi

 • Slik fjerner en Flush Valve Slik fjerner en Flush Valve
  - 阅 0

  En flush ventil som har lekkasjer eller ikke tetter til tanken etter tømming krever erstatning. I motsetning til påfyllingsventilen, demontere bunnventilen innebærer frakobling toalettet tank fra bollen. Spyleventilen bruker et festemutteren i bunnen