Amopage

Slik fjerner en myk kontaktlinse

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner en myk kontaktlinse


Myke linser er laget av fleksibel plast flott for en aktiv livsstil, men de krever en konstant rengjøring eller utskifting. Følg disse trinnene for å fjerne kontaktlinsene og ha dem renset.

Du trenger

Instruksjonene som følger med linsene

Vann

Saline Solution

Såpe

mykt håndkle

Bruksanvisning

 • 1

Følg og ta vare på instruksjonene som følger med linsene. Be om litteratur fra øye-omsorg utøveren om omsorg for kontaktlinser.

2

Være nøyaktig i følge instruksjonene som følger med hvert objektiv-pleie produktet. Hvis du har spørsmål, øye-omsorg utøveren eller apotek.

3

Vask og skyll hendene før du håndterer linser. Fragrance-free såpe er best.

4

Bruk 2 eller 3 dråper av din saltvannsoppløsning eller smøring / fuktighetsdråper i hvert øye 10 minutter før du tar en myk kontaktlinse. Dette vil hydrat objektivet slik at det ikke er tørr når du tar det.

5

Arbeid over et bord med et mykt håndkle som dekker toppen. Hvis du jobber over en vask, lukke avløp og bruke en vaskeklut for å dekke avløpet området.

6

Ta ut den høyre linsen først, deretter venstre, alltid.

7

Se opp, ta på linsen, og la den gli ned og over til utsiden hjørnet av øyet. Objektivet vil gjeng opp, så det er lett å kaste ut med fingertuppene og ta ut av øyet.

8

Slik fjerner du et objektiv som du ikke kan komme ut med fingertuppene, miniatyr sugekopper er tilgjengelig på de fleste apotek. Disse anbefales det meste med harde kontaktlinser, selv om koppene kan være nyttig med myke linser også.

9

Ikke bekymre deg om en kontaktlinse som tapt i øyet; det kan ikke skje. Hvis det glir under øyelokket eller blir fortrengt, prøv å se i motsatt retning av der objektivet er og dytte den med fingeren på lokket, mot pupillen i øyet.

Hint

Gass-permeable kontaktlinser er mye enklere å sette inn enn myke kontaktlinser, men for noen, vanskeligere å fjerne. Fordi de ikke kaste seg, kan du egentlig ikke ta dem med fingertuppene.

Vurdere en tykkere kontaktlinser hvis tynnere linser (engangs og utvidet slitasje linser) er vanskeligere for deg å håndtere. Det er ofte vanskelig å si om de har kastet innsiden ut.

Ren, skyll og desinfiser gjenbrukbare objektiver hver gang du fjerner dem, selv om dette er flere ganger om dagen.

Ren, skyll og luft-tørke linsen tilfelle hver gang du fjerne linsene. Deretter satte i ny løsning. Sett på linseetui hver 6. måned.

Få en øye-omsorg utøveren OK før du tar medisiner eller bruke aktuelle øyet produkter, selv de du kjøper uten resept.

Risikoen for hornhinnen magesår for folk som stadig utvidet slitasje linser i over natten er 10 til 15 ganger større enn for de som bruker daglig slitasje linser bare mens våken.

Husk at de aller fleste problemer med kontaktlinser er på grunn av feil rengjøring, håndtering eller bruk tidsplaner.

Hvis linsene bør alltid chip eller sprekk, ikke bære dem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-myk-kontaktlinse/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en Broken Contact Lens Slik fjerner en Broken Contact Lens
  - 阅 2

  I tidligere tider ble kontaktlinser laget av glass og generelt kom i størrelsen på hele øyeeplet. Skulle en av disse objektivene bryte i øyet, kan det vise seg å være en alvorlig fare. Men i dag, moderne kontakter er laget av bedre materiale. Moderne

 • Slik fjerner lim fra Metal
  - 阅 2

  De fleste typer lim kleber til metallflater (og andre harde overflater) og er vanligvis ikke lett å få av overflatene med såpe og vann alene. Men uansett om limet er klistremerke lim, håndverket lim, eller til og med en sterkere lim (for eksempel fli

 • Slik fjerner du flekker fra en pool Slik fjerner du flekker fra en pool
  - 阅 2

  Eie et svømmebasseng kan bli mye moro i løpet av sommeren, så vel som en god kilde til trening. Vedlikehold på et basseng, derimot, er alt annet enn morsomt. En av de mest problematiske aspektene mange pool eiere står overfor når opprettholde deres s