Amopage

Slik fjerner en liten gjenstand fra et barns Ear

- Views 0
Advertisement

Slik fjerner en liten gjenstand fra et barns Ear


Mens det kan virke counterintuitive til voksne, skyve ting i ørene er en vanlig praksis som stammer fra barnas iver etter å fullt utforske verden, sier Dr. Jonathan Powell oppstandelsens Medical Group i Chicago. Fra leker til mat - og selv sporadisk skumle-gjennomgang - ting kan sette seg fast i barnets øre. Hvis ikke tendens til, kan dette føre til en infeksjon eller la barnet ditt med hørselstap. Den riktige måten å håndtere et element i barnets øre vil avhenge av hva varen er, og hvor langt den har kommet inn i øret. Det er stort sett bare OK for å fjerne en in-ear element som er synlig og er lett å gripe. Ting som faller utenfor denne kategorien krever en lege hjelp.

situasjon Assessment

Hvis du er heldig, vil din eventyrlystne tot fortelle deg at han har satt noe inn i øret hans. Hvis ikke, kan det hende du må oppdage dette på egen hånd. Hvis barnet klager over smerter i øre eller - om han er ennå ikke verbal - gnir en av hans ører mye, kan det være et tegn på at det er noe fremmed i øret hans. Se også etter rødhet eller drenering som både er indikasjoner på at noe er galt.

Synlig inspisere barnets øre. Hvis du kan se objektet klart, kan du være i stand til å bruke noen invasiv fjerning teknikker for å kvitte øret hulrom i denne uønsket gjest. Alternativt, hvis du ikke kan se objektet eller det sitter fast inn i ørekanalen, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

invasiv fjerning

Tenk barnets nivå av opprørt og generelle oppførsel når du nærmer fjerning av et objekt i øret hans. For eksempel må du ikke forsøke å bruke pinsett hvis den lille er squirmy som du risikerer å skyve dette objektet lenger inn i øret og forverre problemet. Tilsvarende, hvis barnet er svært opprørt av det faktum at noe er i øret hans, kan han være for bekymret for å etterkomme dine forespørsler om å holde stille. Hvis du tviler på barnet evne til å være en stille og villig tålmodig, ta ham til legen for å få hjelp.

Hvis du kan se objektet, vippe barnets hode til siden slik påvirket øre er vendt mot bakken. Trekk barnets øre oppover og tilbake, noe som kan bidra til å rette øregangen. Be barnet ditt å riste på hodet oppover og nedover litt for å finne ut om du kan få objektet til å slippe ut. Hvis varen ikke faller ut av seg selv, men du kan enkelt se og forstå det, forsøk på å gripe den med pinsett og fjerne den, anbefaler University of Pennsylvania Health System. Hvis du ikke enkelt grep elementet, ikke sliter med å gjøre det som du øker sannsynligheten for utilsiktet dytter den inn i din lille ens øre.

Dersom et insekt er å klandre for barnets øre problemet, få hjelp av noen baby olje og pinsett. Be barnet ditt å snu hodet slik at berørte øret vender oppover. Plasser et par dråper olje i øret. The baby olje vil trolig bry feilen, foreslår University of Pennsylvania Health System, noe som vil føre den til å krype ut av øret og gir deg sjansen til å ta den med pinsett. Hvis det ikke fungerer, må du kontakte legen din.

medisinsk Intervention

Hvis du har noen tvil om din evne til å fjerne objektet fra barnets øre, besøke ditt barns barnelege umiddelbart. Mens den spesifikke prosedyren vil variere basert på barnets alder, det aktuelle objektet og dybden av inngitt objekt, prosessen vil trolig bare innebære noen lyse belysning og en spesialisert medisinsk verktøy som legen kan fiske i ditt barns øregangen å nappe ut uakseptable elementet. I de mest alvorlige tilfeller kan barnet ditt trenger anestesi og en mer invasiv behandling.

Future Forebygging

Selv om du ikke kan helt eliminere muligheten for at barnet vil igjen dytte noe inn i øret hans, kan du ta skritt for å holde små gjenstander utenfor hans rekkevidde. Spesielt hvis barnet ditt har vist en tilbøyelighet for å utforske på denne måten, trene ekstra nøye med å holde ville være øre-inntrengerne ut av hans grep er et klokt valg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-liten-gjenstand-fra-et-barns-ear/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en liten bulk fra en bildør Slik fjerner en liten bulk fra en bildør
  - 阅 0

  Bulker i en bil er unappealing og senke bilens annenhåndsverdi. Den gode nyheten er at bulker er lett å fjerne med bare noen få verktøy. Du trenger ikke en auto body tekniker til å ta ut små bulker eller dings i bilen. Hvis du bruker noen profesjonel

 • Slik fjerner en Ignition Swich Fra en Jeep CJ7
  - 阅 0

  Tenningsbryteren i en Jeep CJ7 kobler batteriet til starteren, og over tid kan det slites ut eller funksjonsfeil. Tenning brytere kan ikke repareres og må fjernes og erstattes hvis ikke fungerer som den skal. Ved hjelp av noen enkle verktøy, kan du f

 • Slik fjerner en Mugg Stain Fra Unfinished Wood
  - 阅 1

  Mugg flekker på tre er ofte svart, men kan også være andre farger (for eksempel rød eller grønn). Uansett farge, er mugg skjemmende og vanlig på uferdige tre. Utseendet alene er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre en god rengjøring, uansett hva du ha