Amopage

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

- Views 0
Advertisement

Skjemmende jern flekker på innkjørsler, terrasser og fortau kan fjernes uten bruk av sterke kjemikalier som kan være skadelige for miljøet. Et vaskeri produktet finnes i de fleste dagligvarebutikker vil forsiktig bekjempe denne skamplett.

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

Trinn 1:

Blande en oppløsning av 2 til 2 1/2 unser vaske soda pr liter varmt vann. Vasking brus er ikke å forveksles med natron. Det er i den samme familien, men krystallsoda, eller natriumkarbonat, er mye mer kaustisk. Arm og Hammer merkevare vasking brus kan finnes i vaskemiddel delen av de fleste dagligvarebutikker.

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

Steg 2:

Hell vasking brus og vann løsning på jern flekker og skrubb kraftig med en stiv stritter kost eller børste. Prøv å skrubbe fra alle retninger. Jern flekker er ofte et resultat av høye jerninnhold i betongen som kommer i kontakt med oksygen og fuktighet.

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

Trinn 3:

Noen flekker er mer vanskelig å fjerne, særlig hvis de blir eldre. Bare bland en tykkere vasking brus og vann. Smør den over vanskelige flekker og la den suge. Dryss med vann med jevne mellomrom for å sikre at deigaktig blanding ikke tørker ut.

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

Trinn 4:

Skrubb beiset området med pensel eller kost etter 3 til 4 timer med soaking med lim. Skyll bort vasking brus ved hjelp av en hageslange og spray munnstykke eller en strøm vaskemaskin. Jernet flekken skal være borte.

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

Trinn 5:

Det er lurt å beskytte ren sement fra flere flekker. Påfør en langvarig sealer for eksempel Klar Seal til betongoverflaten. Det vil legge år av livet og glans.

Slik fjerner en Iron Stain Fra Betong

Hint

Velg en kul tid på dagen for dette prosjektet, for eksempel tidlig om morgenen.

Ved hjelp av en lang håndteres pensel for skrubbing er enklere på ryggen.

Bruk hansker når du håndterer vasking brus.

Følg alle sikkerhetsinstruksjoner på sement fugemasse produktbeholder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-iron-stain-fra-betong/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en Tannin Stain Fra Betong Slik fjerner en Tannin Stain Fra Betong
  - 阅 0

  Tannin flekker er en type flekk vanligvis laget av noen mat og drikke, som vin eller druer, eller ved tømmer. Disse flekker, når igjen på betongflater, kan være en utfordring for å fjerne så betong er et naturlig porøst materiale. Selv om du kanskje

 • Slik fjerner en Water Stain Fra Betong
  - 阅 0

  Hardt vann inneholder kalsium salter, som kan forårsake stygge hvite flekker på din vanlig betong, farget betong eller stemplet betong patio, veranda eller kjeller eller garasje gulvet. Selv om betong er et meget slitesterkt materiale, er det også po

 • Slik fjerner en Grease Stain Fra Betong Patio Etterbehandler
  - 阅 2

  Betong ser fast, men det er faktisk er dekket i små porer. Når fett eller olje faller på betong patio utleggere, lett fungerer det seg under overflaten. Jo mer straks du delta på et fett flekken, jo lettere vil det være å fjerne. Langvarige flekker k