Amopage

Slik fjerner en hastighetssensor

- Views 0
Advertisement

En bilens hastighet sensoren er plassert i overføringen. Den overvåker nøyaktig og refererer til hastigheten ved hvilken kjøretøyet kjører. Av sikkerhetsmessige grunner er det viktig at en person kan kjenne den igjen hvis det er et problem med fartsmåleren. Det må fjernes omgående. Auto Parts Corner nettside forklarer at hastighetssensoren er plassert på utgående aksel av bilens girkasse. Sensoren avleser pulsene som sendes fra kjøretøyer bevegelseshastigheten. Informasjonen blir så overført til speedometer som sjåføren bruker til å måle hastigheten til kjøretøyet.

Du trenger

Erstatning hastighetssensor

Skrutrekkere

Ratchet

socket sett

Bilkapring

bukker

Bruksanvisning

 • 1

Koble fra bilbatteriet. Bruker bilen jack å heve fronten av bilen og plassere bukker sikkert på plass for å støtte bilen. Bruk skrutrekkere for å kople fra slanger som er festet til luftinnsugningsenheten. Lokalfilterboksen og fjerne bolten for å åpne boksen.

2

Fjern luftinnsugningsenheten for å lokalisere det elektriske tilkoblingsorgan og hastighetssensoren. Den motoren lys Hjelp hjemmeside forklarer å bruke en skralle og socket for å fjerne bolten som fester den defekte fartsmåleren. Trekk forsiktig på sensoren for å fjerne den fra bilen.

3

Ta pinion giret ut av den gamle sensoren og sette den i erstatning sensor. Reparasjons Pal nettside forklarer at filterboksen må rengjøres grundig samt sensoren flens. Installer den nye sensoren og fest den på plass med riktig bolt.

4

Sett på den elektriske kobling og luftinnsugningsenheten. Koble vakuumslanger til luftinnsugningsenheten. Når batteriet er koblet opp fjerning og utskifting av fartsmåleren er fullført.

Hint

Den hastighetssensoren må skiftes ut før kjøretøyet kjøres på nytt. Sensoren styrer deler av servostyring, anti-bremsesystem, og hastighetskontrollen. Å kjøre en bil med en defekt eller ødelagt fartsmåleren kan være farlig.

Koble alltid bilbatteriet før du begynner å arbeide på kjøretøyet. Elektriske strømmer flyte gjennom hele bilen, selv når den er slått av. Hvis batteriet ikke er koblet fra, kan alvorlige og potensielt dødelige skader oppstår.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-hastighetssensor/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en PCV Valve
  - 阅 0

  En positiv veivhusventilasjon (PCV) ventil er en nyttig enhet som er en av de eldste utslippskontroll komponenter i de fleste biler. Den returnerer delvis brente gasser fra veivkassen gjennom enveisventilen tilbake inn i forbrenningskammeret for å bl

 • Slik fjerner en stram oljefilter
  - 阅 3

  Det er ingenting mer irriterende enn å prøve å utføre en tilsynelatende enkel vedlikehold oljeskift på en bil og oppdage en over-strammes oljefilteret. Dagens biler plassere oljefiltrene i utfordrende steder som kan være komplisert nok til å se, enn

 • Slik fjerner en Mugg Stain Fra Unfinished Wood
  - 阅 1

  Mugg flekker på tre er ofte svart, men kan også være andre farger (for eksempel rød eller grønn). Uansett farge, er mugg skjemmende og vanlig på uferdige tre. Utseendet alene er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre en god rengjøring, uansett hva du ha