Amopage

Slik fjerner en Cylinder Head på en Hyundai

- Views 13
Advertisement

Fjerne topplokket på Hyundai innebærer noen tid på grunn av de delene som du trenger for å ta av for å komme til topplokk. For å gjøre jobben skikkelig, bør du sette av en helg til å jobbe med Hyundai, slik at du ikke føler at du trenger å skynde på å sette alt sammen igjen. Ta vare på prosjektet selv kan spare deg for en betydelig sum penger på arbeidskostnader. Denne artikkelen er basert på Hyundai Accent, derimot, er prosedyren lik for alle Hyundai-modeller.

Du trenger

Drain pan

skiftenøkkel sett

socket sett

Marker

maskeringstape

rags

bil jack

Jack stativ

bremseklosser

Fuel linje plugger

Bruksanvisning

Påse at motoren er helt kald før du begynner dette prosjektet. Koble fra den negative batterikabel ved hjelp av en skrunøkkel for å løsne klemmemutteren. Avlaste trykket fra drivstoffsystemet ved å åpne ventilen på brensel skinnen. Plasser et sett med bremseklosser bak bakhjulene av Hyundai. Løft Hyundai med bil jack.

Plasser en jack stå under Hyundai nær jekkpunktet og heve den til rammen av bilen. Krype under bilen, og ta av motorsprutdeksel ved hjelp av en skrunøkkel for å fjerne festemidlene. Roter beltestrammeren med urviseren med en skrunøkkel for å frigjøre spenningen.

Fjern beltet fra motoren. Sakte slipper strammer til sin opprinnelige posisjon. Hvis du tillater det å slå tilbake på plass, kan du skade våren. Fjern luftinntaksenheten ved hjelp av en skrunøkkel for å løsne festeanordningene. Fjern AC kompressoren ved hjelp av en stikkontakt og sperren for å løsne boltene.

Fjern generatoren ved hjelp av en stikkontakt og sperren for å løsne boltene. Fjern servostyrings pumpen ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Plasser pumpen ut til siden. Det er ikke nødvendig å koble fra slangen. Fjern innstillingsbeltet dekselet ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Fjern innstillingsbeltet ved å dreie strammerullen med en skrunøkkel.

Trekk ut motorstyring ledningsnettet ved å klemme klippene og trekke ut kontakten. Merk hver av vakuumledningene bemerke de riktige stedene av hver slange med en markør og maskeringstape. Trekk vakuumledningene bort fra beslagene. Merke tennplugg ledninger med markør og maskeringstapen.

Trekk hver ledning fra pluggen ved å gripe støvelen og trekke den fra pluggen. Fjern fordelerhetten ved hjelp av en skrutrekker for å løsne festeskruene. Fjern de elektriske forbindelser fra distributøren. Lag et merke ved hjelp av markøren for å merke posisjonen av rotoren knappen for å fordelerhuset. Fjern rotoren knappen.

Markere fordelerhuset stilling i forhold til motoren. Fjerne festeboltene fra fordeleren ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Fjern distributøren fra motoren. Koble drivstoffledninger ved hjelp av en skrunøkkel og koble dem sammen med drivstoffledningen pluggene. Fjern i inntaksmanifolden ved hjelp av en stikkontakt og skralle.

Fjern eksosmanifolden ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Fjern de ventildekselboltene ved hjelp av en stikkontakt og skralle. Løfte ventildekselet bort fra sylindertoppen. Fjern og kast ventildeksel pakning. Fjern sylinderhodet ved å løsne boltene i et X-mønster med en stikkontakt og skralle. Fjern sylinderhodet og pakningen fra blokken.

Hint

Bruk et par vernebriller når du arbeider under Hyundai å hindre skade på øynene dine.

Arbeid aldri på Hyundai mens du røyker og uten skikkelig ventilasjon eller eksplosjon kan føre til.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-en-cylinder-head-pa-en-hyundai/ "

相关文章!
 • Slik fjerner den Lyktefjærbøylen fra en Hyundai Elantra Slik fjerner den Lyktefjærbøylen fra en Hyundai Elantra
  - 阅 2

  Enhver Hyundai Elantra eier som har forsøkt å endre en frontlys som en gjør-det-selv-prosjektet har måttet tåle frontlys fjærklemmen. Denne lille fjærbøylen beholder halogen frontlys pære på baksiden av frontlys sammenstillingen. Fjærklemmen er feste

 • Slik fjerner tenningslåsen Cylinder på en 1988 GMC Sierra lastebil
  - 阅 0

  Som våre 1988 GMC Sierra lastebiler fortsette å alder, vil små problemer som ødelagte tenningslåsen sylindere dukker opp fra tid til annen. Bytte av tenningslåsen sylinder i lastebilen er et prosjekt som kan gjøres i en ettermiddag med gjennomsnittli

 • Slik fjerner den Lykte fra en 2007 Hyundai
  - 阅 1

  Frontlyktene på en 2007 Hyundai er tilgjengelige gjennom motorrommet. De lyspærer er festet til reflektoren ved hjelp av en metallklemme som er rund og tynn. En gummipakning dekker lyshuset for å beskytte ledningene og pære fra regn og klemmen vil væ