Amopage

Slik fjerner Age Spots & Freckles

- Views 0
Advertisement

Pigmentflekker og fregner er et resultat av en ekstra pigment i huden som kalles "melanin". Når vi blir eldre, store brune flekker på områder av huden utsettes for solen begynner å vise. Kaukasiere og de av nordeuropeisk avstamning er mer sannsynlig å bli påvirket. Personer over 50 år vil begynne å merke disse spesielle tegn på aldring selv mørk pigmentering forårsaket av soleksponering og solarium blir sett i mye yngre mennesker. En annen årsak til pigmentflekker i eldre er leverens manglende evne til å eliminere giftstoffer fra kroppen. Den gode nyheten er at det er relativt enkelt å fjerne fregner og alder flekker.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Du trenger

alternativer:

Aktuelt kremer

laser emoval

dermabrasion

kjemisk peeling

holistisk rettsmidler

Kosthold

Trinn 1:

Du kan bruke hud-lightening kremer å lette fregner og alder flekker. Du kan kjøpe dem fra legen din på resept eller i detaljhandel narkotika kilder som et effektivt over-the-counter løsning.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Steg 2:

En lege eller lisensiert estetiker må utføre laser fjerning av pigmentflekker og fregner. Huden kan bli rød for en kort tid, men effekten er permanent fjerning.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Trinn 3:

En hudlege eller lisensiert estetiker må gjøre dermabrasion. Denne metoden for å fjerne ekstra pigmentering føles litt som et sandpapir behandling og kan være litt smertefullt.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Trinn 4:

En kjemisk peeling er en annen form for alder spot fjerning ved hjelp av en syre i ansiktet. Din lege eller lisensiert estetiker kan gjøre det raskt.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Trinn 5:

Holistisk rettsmidler inkluderer å ta en bomullsdott og dabbing melk, sitronsaft eller løk juice blandet med eple cider eddik på pigmentflekker. Disse naturlige botemidler vil ta lengre tid, men er effektive.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Trinn 6:

Kosthold er avgjørende for leveren å kvitte kroppen for giftstoffer og unngå pigmentflekker i første omgang. Spise rå grønnsaker, kutte ut stekt mat og unngå harske oljer.

Slik fjerner Age Spots & Freckles

Hint

Først, ta kontakt med legen din for å sjekke uvanlige plasser for hudkreft.

Rapportere eventuelle uvanlige bivirkninger av behandlingen.

Begrens soleksponering.

Spis en sunn diett, inkludert mer antioksidanter.

Bruk en solkrem med høy solfaktor (Sun Protection Factor).

Unngå solarium.

Enhver behandling kan forårsake uventet allergisk reaksjon. Snakk med legen din eller lisensiert estetiker å bestemme hvilken behandling som er riktig for deg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-fjerner-age-spots-freckles/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Age spots fra Vintage Stoffer
  - 阅 0

  Alder flekker på vintage stoff som vanligvis satt i over tid. Disse brungule flekker er et testament til et plagg lange historie. Stoffer som mugg og svette er vanlige årsaker til pigmentflekker på vintage stoffer. Fjerne flekker tar tid og metodene

 • Slik fjerner Age spots for menn
  - 阅 0

  Alder flekker, ellers kjent som leverflekker, er en vanlig forekomst dermatologisk problem blant eldre personer. Kort sagt, alder flekker er områder av huden som har formørket på grunn av overeksponering for ultrafiolett stråling fra solen. Flekkene

 • Slik fjerner Age spots fra huden Slik fjerner Age spots fra huden
  - 阅 2

  De fleste vil oppleve pigmentflekker som de forfaller. Disse flekkene er vanligvis brun eller grå i fargen og har flate opptredener. De noen ganger ligner store fregner. Alder flekker kan oppstå hvor som helst på kroppen, men de er mest vanlig på ans